background img
banner
banner

Σημαντικό έργο ανακαίνισης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Αιγείρας

ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Σε πραγματικό… στολίδι για το σχολείο μετατράπηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας, μετά τα έργα και τις σημαντικές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε αυτή με μέριμνα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Η αίθουσα εκδηλώσεων αναμορφώθηκε και είναι έτοιμη να γεμίσει χαρούμενες φωνές στις σχολικές γιορτές, να φιλοξενήσει δράσεις και σημαντικούς ομιλητές!

Η αίθουσα τώρα άλλαξε πάτωμα στο σύνολό της, καθώς και το πάτωμα στη σκηνή, επενδύθηκαν με ξύλο τα καθίσματα των παιδιών, βάφτηκε όλη, απέκτησε καινούρια στόρια, πλύθηκαν οι κουρτίνες της σκηνής, αγοράστηκαν νέες καρέκλες για το αμφιθέατρο και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου Αργύρης Νικολόπουλος, ΄΄όταν πριν 2 χρόνια κλήθηκα να υπηρετήσω ως διευθυντής στο ανατολικότερο σχολείο του Νομού Αχαΐας, σκεφτόμουν ότι ξεκινάει μια νέα σελίδα στην εκπαιδευτική μου ζωή, ένα νέο στοίχημα. Δεν περίμενα βέβαια ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν, τόσο όμορφα τόσο ιδανικά. Μία εξαιρετική ομάδα άξιων και πεπειραμένων συναδέλφων με περίμενε εκεί και ένας δραστήριος και ικανότατος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Για το Σύλλογο Γονέων είχα μάθει και είχα ακούσει πολλά Μικρή η τοπική κοινωνία και τα όμορφα πράγματα γρήγορα κοινοποιούνται. Σε καμία περίπτωση όμως δε φανταζόμουν το πόσο βοηθητικός και υποστηρικτικός θα ήταν ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου της Αιγείρας. Η Πρόεδρος κ. Αγγέλα Καραβά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, νιώθουν τη σημαντικότητα του σχολείου στη ζωή των παιδιών τους. Αγαπούν το σχολείο, το νοιάζονται και- όπως φέρεται κανείς σε ο, τι αγαπά-το περιποιούνται και το βελτιώνουν καθημερινά΄΄.

Έργο-κόσμημα, υψηλής αισθητικής, αντάξιο των μαθητών

Ο κ. Νικολόπουλος επισημαίνει ακόμη πως οι επιχορηγήσεις των τελευταίων χρόνων αρκούν για τα λειτουργικά έξοδα της σχολικής μονάδας και για τη θέρμανση των παιδιών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουν έργα εξωραϊσμού, έστω κι αν είναι απαραίτητα. ΄΄Σ αυτό το σημείο λοιπόν εμφανίζεται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Ρωτάει, ακούει, προτείνει, αναζητά προσφορές, βρίσκει τους πόρους, βρίσκει εθελοντές για τις εργασίες, ξεκινά τη δράση και υπερήφανα την ολοκληρώνει. Κάπου εδώ λοιπόν έρχεται η ανακαίνιση της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου μας΄΄, σημειώνει, προσθέτοντας: ΄΄Την ανακαίνιση αυτή τη θέλαμε, την οραματιζόμαστε, την επιδιώκαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βρεθήκαμε μπροστά σ ένα έργο-κόσμημα, υψηλής αισθητικής, αντάξιο των μαθητών μας. Η αίθουσα εκδηλώσεων αναμορφώθηκε και είναι έτοιμη να γεμίσει χαρούμενες φωνές στις σχολικές γιορτές, να φιλοξενήσει δράσεις και σημαντικούς ομιλητές΄΄.

Θερμές ευχαριστίες

Καταλήγοντας, εκφράζει τις ευχαριστίες του, τονίζοντας: ΄΄Το “ ευχαριστώ “ δεν αρκεί για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη, την ικανοποίηση και την υπερηφάνεια που νιώθουμε, μαθητές και δάσκαλοι για τη «νέα μας αίθουσα», προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας. Κυρίως δε, προς τη κ. Αγγέλα Καραβά, τη κ. Κωνσταντίνα Κανελλοπούλου και τη κ. Νικολέτα Μπαρμπαλιά, για τη καθημερινή τους παρουσία και την άοκνη βοήθειά τους. Ευχαριστώ ακόμη τη ζωγράφο κ. Τατιάνα Καραδήμα η οποία “εθελοντικά”, με κέφι και φαντασία στόλισε με τις όμορφες εικόνες από το προικισμένο χέρι της, την “ολοκαίνουρια” αίθουσά μας. Θεωρούμε χρέος μας να γίνει γνωστή η πράξη της η οποία συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να μορφώνονται σε ένα κατάλληλο και όμορφο εκπαιδευτικό περιβάλλον το οποίο θα τους δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον τους και αποτελεί πρότυπο μεγαλοψυχίας και προσφοράς προς το Σχολείο μας΄΄. Ευχαριστεί ακόμη τους γονείς Πατέρα Χρήστο Σοφιανό, κ. Ηλία Σταθακόπουλο, κ. Γιώργο Σπηλιόπουλο, κ. Ηλία Ρούσσο, κ. Μόντι Μέρτικα, κ. Παναγή Μπαστογιάννη, κ. Βασίλη Μπαρπαλιά και κ. Μπάμπη Κόκκαλη, που βοήθησαν αφιλοκερδώς όπως βάψιμο αλλαγή φώτων κρέμασμα κουρτινών καθάρισμα αίθουσας κλπ.

cof


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr