background img
banner
banner

Συναντήσεις Γούτου με Προέδρους Κοινοτήτων: « Θέλουμε ζωντανά τα χωριά μας»

ΤΕΤΡΑΕΤΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΩΝ  

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι: «Τις επισκέψεις και περιοδείες του συνεχίζει ασταμάτητα, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, μαζί με στελέχη της νέας Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ».

Τις προηγούμενες ημέρες, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις Τοπικές Κοινότητες, σε συνάντηση, συζήτηση και μακρά συνεργασία με κατά τόπους Προέδρους, πρωτοβουλία που   θα συνεχιστεί σε όλη την επικράτεια του Δήμου Αιγιάλειας.

Του εκτέθηκε ο έντονος  προβληματισμός για το χαμηλό ποσοστό έργων, σε σχέση με τις αστικές περιοχές, ζητήματα άρδευσης, βοσκοτόπων και καθαρισμών δρόμων, κυρίως όμως η ανάγκη αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας.

Ο κ. Γούτος, ανακοίνωσε πως στο πρόγραμμα που εκπονεί η Δημοτική του Παράταξη, θα υπάρχει πλήρες σχέδιο δράσης στις Τοπικές Κοινότητες, με ιεραρχημένες προτεραιότητες από τους ίδιους του Προέδρους, τα Τοπικά Συμβούλια και τους υποψηφίους των μικρών κοινωνιών, με τη δέσμευση για αυξημένη χρηματοδότηση και εκτέλεση έργων σε μάκρος τετραετίας,  χωρίς υπαναχωρήσεις.

Ο Χρήστος Γούτος δήλωσε: «Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, ότι οι Κοινότητες πρέπει να στηριχθούν πιο πολύ και όχι οι άνθρωποι που εκλέγονται σε αυτές να νιώθουν  πάντα ριγμένοι και ως «φτωχοί συγγενείς». Με ορθολογική πολιτική, μαζί, θα υλοποιήσουμε ένα 4ετές σχέδιο δράσης, η χρηματοδότηση του οποίου θα προκύψει ως επί το πλείστον από το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, αλλά και υποδομές μέσα από προγράμματα χρηματοδοτικά που θα υπάρξουν. Η Αιγιάλεια του Αύριο δεν μπορεί να υπάρξει με αποδυναμωμένη την ύπαιθρο. Εκεί βρίσκονται άλλωστε οι ρίζες των περισσοτέρων συνδημοτών μας που ζουν και εργάζονται σε πόλεις και κωμοπόλεις».

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr