background img
banner
banner

«Συστήνουμε ειδική Αντιδημαρχία Τουριστικής Ανάπτυξης – Αναβαθμίζουμε τον Τομέα»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΟΥΤΟΥ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ 

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, είχε συνάντηση (στα Σελιανίτικα) με αντιπροσωπεία Ξενοδόχων της Αιγιάλειας, ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, στην περιοχή.
Ενημερώθηκε, από τον Αντιπρόεδρο των Ξενοδόχων Αχαΐας κ. Χρήστο Κανελλή και τους ιδιοκτήτες των Ξενοδοχειακών Μονάδων, «Akrata Beach» κ. Κώστα Δαμάτη και «Long Beach» κ. Μίλτο Διαμαντόπουλο.
Μεταξύ πολλών, συζητήθηκε η καθαριότητα σε όλη την επικράτεια του Δήμου Αιγιάλειας, η αναγκαιότητα συγκεκριμένων μέσων ενημέρωσης και προβολής της περιοχής σε Εκθέσεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού, καθώς και η προσπάθεια για επιμήκυνση της παραθεριστικής – τουριστικής περιόδου, αφού μόνο η καλοκαιρινή δεν αρκεί.
Ο κ. Γούτος κατέθεσε απόψεις και προτάσεις για τον τουρισμό και τους επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίες θα παρουσιαστούν επίσημα, μέσω των προγραμματικών σημείων της νέας Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ».

Ο Χρήστος Γούτος δήλωσε σχετικά: «Βασικός πυλώνας ανάπτυξης ο Τουρισμός, δεν μπορεί να αφεθεί άλλο στην τύχη του, στον αυτόματο πιλότο και με μέσα ξεπερασμένα. Ενημέρωσα τους ξενοδόχους, ότι ως Δημοτική Αρχή, θα αναβαθμίσουμε τον Τομέα με τη σύσταση νέας Αντιδημαρχίας Τουριστικής Ανάπτυξης και όχι μόνο σε επίπεδο μιας Δημοτικής Επιτροπής, όπως σήμερα. Το στοίχημα είναι μπροστά μας, γιατί διαθέτουμε πολλά πλεονεκτήματα. Σε μας απομένει – μαζί με τους επαγγελματίες – να βάλουμε νέες βάσεις…στην Αιγιάλεια του Αύριο. Έχουμε σχέδιο, ζητάμε τη συνεργασία όλων, για να το υλοποιήσουμε άμεσα».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr