background img
banner
banner

Την προσεχή Κυριακή το Καρναβάλι Διακοπτού!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 

Ένας θεσμός που έχει αγκαλιαστεί από την αρχή του και πλέον έχει γίνει χαρούμενη συνήθεια κάθε Απόκριες για τους Αιγιαλείς, είναι το Καρναβάλι Διακοπτού. Μετά την περσινή άκρως επιτυχημένη παρέλαση που, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες είχε προσελκύσει πλήθος κόσμου, φέτος το καρναβάλι προετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να σκορπίσει χαρά και διασκέδαση, αποδεικνύοντας πως οι τοπικές κοινωνίες γνωρίζουν τον τρόπο ώστε να κάνουν τους πάντες, ντόπιους και επισκέπτες να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να ξεφαντώσουν!

΄΄Καρναβάλι Διακοπτού σημαίνει: Χιούμορ, διασκέδαση (μέχρι τελικής πτώσεως), φαντασία, ευρηματικότητα. Έτσι , για 8η χρονιά, η Καρναβαλική Ομάδα «χρησιμοποιεί» τα δυνατά της χαρτιά δηλαδή την τεχνική κατάρτισή της, τον εθελοντισμό αλλά κυρίως το πάθος που την διακατέχει για να προσφέρει σε επισκέπτες και συνδημότες ένα άρτιο και «έξυπνα» δομημένο αποτέλεσμα στην διοργάνωση των τριήμερων εκδηλώσεων΄΄, αναφέρουν στην «Π» τα μέλη της δραστήριας Καρναβαλικής Ομάδας Διακοπτού που έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και πολύ καιρό και αναμένεται να μας καταπλήξουν!

Με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην παρέλαση της Κυριακής σχεδιάζει παράλληλες εκδηλώσεις με έναν και μοναδικό στόχο: Όλοι να διασκεδάσουν, όλοι να γίνουν μια μεγάλη παρέα και να τους μείνει αξέχαστο το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ 2019.

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Το πρόγραμμα των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, έχει ως εξής: Σάββατο 9 Μαρτίου: 18:00 Παραδοσιακός γάμος – εδέσματα – μουσική, Σταθμός Διακοπτού. 22:30 Μασκέ πάρτυ: Puerto-Λιμάνι. Κυριακή 10 Μαρτίου: 16:00 Καρναβαλική παρέλαση αρμάτων & γκρουπ, ξυλοπόδαροι, μασκότ. 19:30  κάψιμο καρνάβαλου στο λιμάνι – πυροτεχνήματα. Καθαρά Δευτέρα: Συνδιοργάνωση: Καρναβαλική Επιτροπή, Πολιτιστικός Σύλλογος «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» 10:00 Κούλουμα (εδέσματα σαρακοστιανά, κρασί, μουσική)- Σταθμός Διακοπτού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr