background img
banner
banner

Υπαίθριο αποκριάτικο πάρτι για τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου!

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Την 8η Μαρτίου γιορτάζεται η ημέρα της γυναίκας διεθνώς και συνέπεσε εκείνη την ημέρα να γίνει και το υπαίθριο πάρτι του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Είναι η Παρασκευή που προσφέρεται αφού την Κυριακή είναι η Κυριακή της Αποκριάς και του Καρναβάλου και την επομένη είναι η Καθαρά Δευτέρα.

Το υπαίθριο πάρτι θα πραγματοποιηθεί λοιπόν μεθαύριο Παρασκευή 8 Μαρτίου από τις 19.30 έως τις 23.00, έξω από το κτήριο που στεγάζεται ο Χορευτικός επί της Μελετοπούλων, η οποία θα πεζοδρομηθεί από την Ανδρονοπούλου, που ξεκινά από την Μελετοπούλων και μέχρι την Σωτ. Λόντου. Θα συμμετάσχουν οι μεγάλοι χορευτές και τα 6 τμήματα των ενηλίκων. Μπορούν να έλθουν και νεότεροι χορευτές αλλά μόνον με τους γονείς τους που θα έχουν την ευθύνη των παιδιών τους. Επειδή δε είναι αποκριάτικη γιορτή, ο καθένας μπορεί να φορά ό,τι θέλει.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το γνωστό αποκριάτικο «γαϊτανάκι» που θα το παρουσιάσουν κοπέλες νεανικού συγκροτήματος. Θα ακολουθήσει πραγματικό ξεφάντωμα και με παραδοσιακούς χορούς της Αποκριάς αλλά και με χορούς αποκριάτικους μοντέρνους. Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες του Ομίλου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr