background img
banner
banner

Υπάλληλος ξυλοφόρτωσε θεσμικό παράγοντα του Νοσοκομείου

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ- ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ…

Ένα περιστατικό που καταδικάζεται από το σύνολο των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου) σημειώθηκε εκτός του χώρου του νοσηλευτικού ιδρύματος, την περασμένη εβδομάδα. Υπάλληλος της νοσηλευτικής μονάδας φέρεται να επετέθη σε θεσμικό στέλεχος του νοσοκομείου, με τον τελευταίο να έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος του…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω υπάλληλος επιθυμούσε να μετατεθεί σε άλλο τμήμα του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα στις διοικητικές υπηρεσίες. Όμως δεν  υπήρξε ανάλογη εισήγηση από το Τμήμα στο οποίο εργάζεται με αποτέλεσμα να μην ικανοποιηθεί το αίτημά του. Κατά τον ίδιο, το γεγονός ότι δεν μετατέθηκε στο τμήμα που επιθυμούσε, οφειλόταν στο συγκεκριμένο στέλεχος και γι’ αυτό… έκρινε πως πρέπει να του επιτεθεί. Τον εντόπισε έτσι εκτός Νοσοκομείο και συγκεκριμένα σε ερημική τοποθεσία και χειροδίκησε εις βάρος του σε σημείο τέτοιο που χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο ημέρες!

Όπως ήταν αναμενόμενο, το θύμα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του υπαλλήλου που προέβη σε αυτή την ακραία συμπεριφορά.

Ανακοίνωση της Διοίκησης

Για το θέμα εξέδωσε δελτίο Τύπου η Διοίκηση της τοπικής νοσηλευτικής μονάδας, στο οποίο επισημαίνονται τα ακόλουθα: «Με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ανώτατο θεσμικό στέλεχος, εκτός του χώρου του Νοσοκομείου, από υπάλληλο του ιδρύματος, δηλώνουμε ότι αποδοκιμάζουμε έντονα τέτοιες βίαιες και αποτρόπαιες πράξεις, που δεν συνάδουν με τις αξίες και το ήθος που διακρίνει το προσωπικό του Νοσοκομείου. Το συμβάν θα ελεγχθεί πειθαρχικά με βάση τις διατάξεις του υπαλληλικού κώδικα».


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr