background img
banner
banner

Υποψήφιος με την “Ποιοτική Αιγιάλεια” ο Θεοδόσης Χηνής

Με ανακοίνωσή του ο Θεοδόσης Χηνής, κάνει γνωστή την υποψηφιότητά τους στις επερχόμενες εκλογές, με τον συνδυασμό “Ποιοτική Αιγιάλεια”, της υποψήφιας δημάρχου Βασιλικής Ψυχράμη.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο κ. Χηνής αναφέρει : ”  Αγαπητές Φίλες και Αγαπητοί Φίλοι,

Εδώ και πολλά χρόνια, βλέποντας την στασιμότητα της περιοχής μας σε θέματα ζωτικής σημασίας και υποδομών, κατέληξα σε ένα συμπέρασμα, το οποίο εκφράζεται με την μελωδικότατη φωνή του μεγάλου ερμηνευτή Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα». Έχοντας αποκτήσει μεγάλη πείρα εδώ και εικοσιπέντε (25) χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά, σε Συλλόγους και Εκκλησιαστικά Συμβούλια, αποφάσισα να ασχοληθώ και για το καλό της Αιγιάλειας, για να την δούμε επιτέλους ποιοτική. Για τον λόγο αυτόν αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση της κας. Βασιλικής Ψυχράμη.

Βλέποντας στην μέχρι τώρα πορεία της, την εντιμότητα, τη συνέπεια και την εργατικότητα, καθώς κι ένα συγκροτημένο πρόγραμμα για την αναβάθμιση της Αιγιαλείας ως ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗ¨ αποφάσισα να γίνω συνοδοιπόρος. Επίσης, λόγος ακόμα είναι η ομάδα που την περιστοιχίζει, καθώς απαρτίζεται από άτομα γεμάτα όρεξη για δουλειά και άφθαρτα στη συνείδηση των δημοτών της Αιγιαλείας. Έτσι σκεπτόμενος, αποφάσισα να αποδεχτώ με χαρά την πρόταση της κας. Βασιλικής Ψυχράμη να συμμετέχω ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 και να παλέψω μ’ όλες μου τις δυνάμεις για τη δικαίωση των ονείρων μας!!!”

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Θεοδόσης (Σάκης) Χηνής του Ευάγγελου γεννήθηκε τον Μαΐο του 1973 στο Αίγιο. Αποφοίτησε το 1993 από την Εκκλησιαστική Σχολή Πατρών. Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας  ελαιοχρωματιστής, καθώς και στον πρωτογενή τομέα της αγροτικής παραγωγής. Παράλληλα, στη μέχρι τώρα ζωή του, ασχολείται με τα κοινά,  πρώτον  ως από εικοσαετίας, Εκκλησιαστικός Επίτροπος στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου, Ελένης και Θεοπρομήτορος Άννης, στο Συνοικισμό Αιγίου, και δεύτερον, εδώ και δεκαοχτώ (18) χρόνια στο Δ.Σ. του αθλητικού ομίλου Φλόγα Ροδιάς. Τα τελευταία έξι χρόνια είναι Πρόεδρος του ιδίου ομίλου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr