background img
banner
banner

Μία εξαιρετική εκδήλωση από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου | ΦΩΤΟ

ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ω! ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ» ΣΤΟΝ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ»

Ύμνος… στην άνοιξη, την καλαισθησία, την πνευματική ευφορία και την δημιουργικότητα μαθητών και εκπαιδευτικών ήταν η μουσικοθεατρική παράσταση «Ω! Γλυκύ μου Έαρ» που διοργάνωσε προχθές Κυριακή 14 Απριλίου στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Απόλλων», το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου. Στην εκδήλωση, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, συμμετείχε, εκτός από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου και το Μουσικό Εργαστήρι Αιγίου.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα ήθη και έθιμα της άνοιξης και οι φωνές των παιδιών συγκίνησαν και γέμισαν ελπίδα ότι εξαιτίας αυτών, το αύριο προδιαγράφεται λαμπρό! Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός της εκδήλωσης Ζουμπουλιά Σπυροπούλου, αναφέρει: ΄΄Θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, που μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι στην παράδοσή μας. Στη συνέχεια στη διευθύντρια του σχολείου Βασιλική Πλατάνου για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη που μας πρόσφερε και φυσικά στους συναδέλφους των τάξεων των Ε΄ και Στ΄ τάξεων.

Στο γυμναστή του σχολείου μας Αντώνη Γκολόη για την εκμάθηση των χορών, στην εικαστικό μας Φωτεινή Παυλόγλου για το σχεδιασμό της αφίσας, τις εικαστικές παρεμβάσεις και κατασκευές της, καθώς και στη Βίκυ Κερτεζίτη για το δέντρο και τον όμορφο επιτάφιο που κατασκεύασε, στην Εύα Κανατσέλη για την όμορφη λαζαρίνα που μας έφερε για της ανάγκες του συγκεκριμένου δρώμενου, στον Βασίλης Μανουηλίδη για την επιμέλεια της αφίσας και τις όμορφες φωτογραφίες του, στην Αναστασία Ευσταθίου και την Μαρία Παναγιωτακοπούλου για την προσφορά του βιβλίου και του θεατρικού κειμένου αντίστοιχα, στα οποία στηρίχθηκα για τη σύνθεση της παράστασης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γλυκιά γιαγιά της παράστασης Μαρία Μητροπούλου, στον Κώστα Αγγελακόπουλο που με την καταπληκτική του φωνή έβαλε τη δική του πινελιά στην παράστασή μας. Και φυσικά στην ορχήστρα μας το Μουσικό Εργαστήρι Αιγίου και ιδιαίτερα στον εξαιρετικό Σάκη Παπαδημητρίου που πάντα στηρίζει τις εκδηλώσεις του σχολείου μας΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Μια τέτοια παράσταση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν είχαμε την στήριξη των χορηγών μας, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα: ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου – Αρτοποιείο Μπομποτσιάρη, Φρούτα – Λαχανικά Αθηνά Πίκουλα, ΕΞΕΛΙΞΗ- Φροντιστήρια Δ.Ε., ΜΑΝΩΛΙΑ- Ανθοπωλείο, ΑΦΟΙ Δ. ΠΛΑΤΥΚΩΣΤΑ Ο.Ε. – Πρατήριο Υγρών Καυσίμων, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΟΣ– Κοσμηματοπωλείο, Sια Κ ΥΦΑΣΜΑ- Σία Κατσιμπίρη και το φωτογραφείο Νίκος Ιωάννου΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr