background img
banner
banner

Προσφορά… ζωής από το 2ο Γενικό Λύκειο Αιγίου

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή εθελοντική αιμοδοσία από μαθητές και καθηγητές του 2ου Γενικού Λυκείου Αιγίου, την Τρίτη 16 Απριλίου στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου.

Αξίζει να τονίσουμε τη μεγάλη προσέλευση 40 μαθητών εκ των οποίων αιμοδότησαν οι 34! Σημαντική επίτευξη του στόχου που οφείλεται στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και ενεργοποίηση των μαθητών μέσα από το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Ενεργός πολίτης-Κοινωνία των πολιτών- Εθελοντισμός και υγεία» που υλοποιείται κάθε χρόνο από τους καθηγητές Μασαούτη Δ. Υποδιευθυντή, Παναγιωτόπουλο-Ψάχο Κ. και με την πολύτιμη βοήθεια των Τσουμπού Α , Κάρναβου Π.

Επίσης σημαντική η ενημερωτική συνάντηση για τη σωστή προετοιμασία των μαθητών την παραμονή της αιμοδοσίας στο χώρο του σχολείου από την υπεύθυνη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καζάνη Μαρία.

΄΄Θερμά συγχαρητήρια για την προσφορά όλων των συμμετεχόντων και ελπίζουμε την επόμενη σχολική χρονιά στην ενεργοποίηση ακόμα περισσοτέρων μαθητών!΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του σχολείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr