background img
banner
banner

Εξαιρετική εκδήλωση από το Βρεφονηπιακό Σταθμό «τα Αγγελουδάκια»

«ΟΙ ΟΘΟΝΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

Πιστοί στην προσπάθειά τους να διατηρούν συνεχή επικοινωνία με τους γονείς και να τους δίνουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται σε θέμα που αφορούν την παιδαγωγική και πνευματική ανατροφή των παιδιών τους, οι υπεύθυνοι του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως «Τα Αγγελουδάκια» διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο 13 Απριλίου μια εξαιρετική ενημερωτική εκδήλωση.

Φιλοξενούμενη ομιλήτρια ήταν η κ. Καικιλία Κατσιβαρδά, ψυχολόγος, οικογενειακή θεραπεύτρια Πρέσβειρα Ασφαλούς Χρήσης Διαδικτύου ΙΤΕ, που με άμεσο, βιωματικό και ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο, μίλησε στους γονείς αναφερόμενη στους κινδύνους που ελλοχεύουν από την κακή χρήση κινητών, διαδικτύου και ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Έδωσε σαφείς οδηγίες και συμβουλές στους γονείς, απάντησε στις ερωτήσεις και ανησυχίες τους και γενικότερα η συζήτηση που αναπτύχθηκε ήταν ιδιαίτερα ουσιαστική και χρήσιμη για όλους τους συμμετέχοντες.

Η κ. Κατσιβαρδά αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο που παίζει η διαπαιδαγώγηση μέσω ορίων στην πνευματική και ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού από τα πρώτα στάδια της ζωής του και συμβούλευσε τους γονείς να μην φοβούνται να βάζουν όρια στα παιδιά τους γιατί αυτά τους παρέχουν ασφάλεια ώστε να δημιουργήσουν μια συγκροτημένη προσωπικότητα.
Κοινή ήταν η απαίτηση όλων να ακολουθήσουν ανάλογες εκδηλώσεις που βοηθούν τόσο πολύ γονείς και εκπαιδευτικούς στην καθημερινή τους προσπάθεια να διαμορφώσουν υγιείς προσωπικότητες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr