background img
banner
banner

Ο Ανδρέας Αναγνωστόπουλος με την “Ποιοτική Αιγιάλεια”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΨΥΧΡΑΜΗ

Φίλες και Φίλοι,

η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα θέτει πλέον επιτακτικά την ανάγκη για αλλαγή. Σ’ όλη την γεωγραφική έκταση του Δήμου μας και ιδίως στις πιο απομακρυσμένες περιοχές από τα κέντρα των πρώην καποδιστριακών Δήμων επικρατεί σκηνικό εγκατάλειψης. Εικόνες που επιβάλλεται να αλλάξουμε πρωτίστως εμείς οι νέοι άνθρωποι.
Ήρθε η ώρα να κάνουμε την αλλαγή, ψηφίζοντας αυτή την φορά όχι από συνήθεια, όχι βάσει συγγενειών και υποχρεώσεων, τις οποίες έχουμε κληρονομήσει από τους γονείς και παππούδες μας, αλλά με κριτική και καθαρή σκέψη. Να γυρίσουμε την πλάτη σ’ όλους αυτούς που παρασκηνιακά προσπαθούν να δημιουργήσουν φοβικά σύνδρομα, ώστε να υποβαθμίσουν και να ακυρώσουν κάθε τι νέο. Δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους με πρώην Δημάρχους δεκανίκια, δεν χρειαζόμαστε σύγχρονους Γραμματείς και Φαρισαίους, υποκριτές προσκολλημένους στο παρελθόν.

Χρειαζόμαστε ανθρώπους νέους, άφθαρτους που θα φέρουν την αλλαγή που απαιτείται και θα διεκδικήσουν το μέλλον μας.

Τέτοιους ανθρώπους με όραμα, με ιδέες, με ήθος διαθέτει ο συνδυασμός ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ¨ και είμαι υπερήφανος που με τίμησε με την πρόταση της η επικεφαλής του συνδυασμού κα. Βασιλική Ψυχράμη να συμμετάσχω και εγώ στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος.

Στόχος μου είναι με τις σκέψεις, τις ιδέες μου και πολύ όρεξη για δουλειά να συμβάλω στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας ιδιαίτερα δε της νέας γενιάς, στην οποία ανήκω.
Θέλω επίσης να τιμήσω την προσφορά και την μνήμη του πατέρα μου, Χρήστου Αναγνωστόπουλου, πρώην δημοτικού συμβούλου Δήμου Αιγιαλείας.

Καλώ τον καθένα σας ξεχωριστά να συμμετέχει μαζί μας στην προσπάθεια που κάνουμε για αλλαγή πορείας του Δήμου μας.

Σύντομο Βιογραφικό: Ο Αναγνωστόπουλος Ανδρέας έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ακράτα Αιγιαλείας και είναι πτυχιούχος Λογιστικής και Χρηματοικονομικής. Έχει εργασθεί σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τα τελευταία χρόνια απασχολείται στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Επίσης είναι ενεργός διαιτητής ποδοσφαίρου από το 2016.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr