background img
banner
banner

ΒΟΛΕΥ: Πήρε το μπαράζ ο Α.Ο. Αιγιαλέων και παρέμεινε στην Α2 (3-2)

Στο τάι μπρέικ κρίθηκε ο αγώνας μπαράζ για την παραμονή στην Α2 Εθνική βόλευ των Ανδρών ανάμεσα στον Α.Ο. Αιγιαλέων και τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Στο κλειστό της Κάτω Αχαίας οι δύο ομάδες της Πελοποννήσου προσέφεραν ωραίο θέαμα σε ένα ματς που έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Α.Ο. Αιγιαλέων προηγήθηκε 2-0 σετ (25-23, 25-20) δείχνοντας ότι θα “καθαρίσει” εύκολα το παιχνίδι όμως ο Κόροιβος αντέδρασε και κατακτώντας τα δύο επόμενα σετ ισοφάρισε σε 2-2. Στο τάι μπρέικ “μίλησε” η εμπειρία των παικτών της Αιγιώτικης ομάδας που το πήραν με 15-12 και έστω την ύστατη ώρα έσωσαν τη χρονιά παραμένοντας στην κατηγορία. Είναι μάλιστα η μοναδική ομάδα της Αχαίας που έμεινε στην Α2 αφού Παναχαϊκή, ΕΑΠ και Ολυμπιάδα υποβιβάστηκαν!

“Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στους άτυχους Θάνο Γεωργακόπουλο, Σταύρο Κλειδέρη και φυσικά στον μεγάλο απόντα Γιώργο Πελεκούδα”, αναφέρεται – μεταξύ άλλων – στη σελίδα του Α.Ο. Αιγιαλέων στο facebook.

Α.Ο. Αιγιαλέων (Παπαδόπουλος): Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Δασκαλόπουλος, Μιχόπουλος Κοσμάς, Θανάσουλας, Παπασταθόπουλος, Μητρογιάννης, Χασάπης, Αναστασόπουλος, Σταθόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr