background img
banner
banner

Το 4ο Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο στο ΕΚΑΜΕ

Παιδικές φωνούλες γέμισε το Ε.Κ.Α.ΜΕ. την Τρίτη 16 Απριλίου… Η τέλεια συνύπαρξη 70 νηπίων με τους 25 εκπαιδευόμενους του Κέντρου και η προσπάθειά τους να συνεργαστούν για να πλάσουν κουλούρια και να βάψουν αυγά ήταν συγκινητική.

Η πρωτοβουλία του 4ου Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου και πιο συγκεκριμένα των εκπαιδευτικών Αθηνά Σκανδάμη, Κατερίνα Αρσένη, Πανωραία Καράμπελα, Ελένη Κολοκυθά, Μαριάννα Ασημακοπούλου, Θεοδοσία Ποντικάκη, Ελένη Σταματοπούλου, Μαρία Ηλιοπούλου, Μαρία Μάχτη και Λόπη Νικολακοπούλου να επισκεφθούν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. μαζί με τους μικρούς μαθητές τους και να φέρουν όλα τα υλικά και τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να πραγματοποιηθεί μια συνεργατική δράση, ήταν εξαιρετική.

Μικροί και μεγάλοι δίπλα -δίπλα έπλαθαν τα κουλουράκια του Πάσχα και έβαφαν τα αυγά τους βοηθώντας και εμψυχώνοντας ο ένας τον άλλον. Ο στόχος να ευαισθητοποιήσουμε τους μικρούς απέναντι στη διαφορετικότητα και παράλληλα να χαρίσουμε στιγμές χαράς στα άτομα με αναπηρίες επετεύχθη στο μέγιστο βαθμό.

Είναι γνωστή πια η ουσιαστική δουλειά των δύο αυτών νηπιαγωγείων η οποία οφείλεται στο εξαίρετο εκπαιδευτικό προσωπικό και το Δ.Σ. και οι εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.ΜΕ. τους ευχαριστούν ολόψυχα. Τους εύχονται δε Καλό Πάσχα με υγεία κοντά στα αγαπημένα πρόσωπά τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr