background img
banner
banner

Συνάντηση Χρήστου Γούτου με Γιώργο Καμίνη

Συζήτηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων για τη Διοίκηση και τις Μελέτες του Δήμου

Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Στο πλαίσιο περιοδείας, στην Αχαΐα, του Δημάρχου Αθηναίων και υποψηφίου Ευρωβουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ κ. Γιώργου Καμίνη, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος είχε συνάντηση συνεργασίας μαζί του, στο Αίγιο και σε γεύμα εργασίας στην Άκολη.

Οι δύο αυτοδιοικητικοί συζήτησαν για τα προβλήματα Διοίκησης των Δήμων, συμφωνώντας ότι η κρατική επιχορήγηση δεν αρκεί και απαιτείται η διεκδίκηση πόρων της Ε.Ε για καλυτέρευση των υπηρεσιών, προς όφελος των Δημοτών.

Επίσης, ανέπτυξαν κοινούς προβληματισμούς για την αδυναμία των Δήμων να εκπονούν Μελέτες κι έτσι να επιτυγχάνουν ωριμότητα σε προς ένταξη έργων, από διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα της χώρας ή της Ε.Ε.

Οι κ.κ Καμίνης και Γούτος, συμφώνησαν σε μία διαρκή συνεργασία, πάνω σε θέματα ΟΤΑ και Ε.Ε.

Ο κ. Γούτος δήλωσε: «Ο Δήμος οφείλει να αναπτύξει ένα πλέγμα συνεργασιών με ανθρώπους που έχουν βιώσει τα ακανθώδη προβλήματα των ΟΤΑ. Η κάθε άποψη, πρόταση και μελλοντική συνεργασία, θα βοηθήσει εμάς στον Δήμο Αιγιάλειας, να  γυρίσουμε σελίδα. Σε αυτή την προσπάθεια, δεν θα είμαστε μόνοι μας».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr