background img
banner
banner

Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος ο πρώην Αντιδήμαρχος και ιατρός Παναγιώτης Μπερούκας

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι: Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου, θα είναι ο Παναγιώτης Μπερούκας.

Ο κ. Μπερούκας γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στο Αίγιο. Είναι Ιατρός – Ορθοπαιδικός και διατηρεί ιατρείο από το 1993. Έχει εργαστεί στο ΙΚΑ Αιγίου (1995-2015).

Είναι Τακτικό Μέλος: ΕΕΧΟΤ και SICOT. Είναι νυμφευμένος με την Άννα Αναστασάτου και έχουν ένα παιδί.

Έχει διατελέσει:

  • Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Αιγίου (2010)
  • Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιάλειας (2013)

Στις εκλογές του 2014 δεν είχε κατέλθει ως υποψήφιος με προσωπική του επιλογή.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει: «Στηρίζω τον από 20ετίας και πλέον φίλο μου Χρήστο Γούτο και τον συνδυασμό του, που είναι ανεξάρτητος, πέρα από κόμματα, χωρίς «αφεντικά», «σπόνσορες» και «καθοδηγητές». Αποτελείται από Αιγιαλείς όλων των επαγγελμάτων και επιπέδων μόρφωσης, χωρίς αποκλεισμούς και κοινωνικές αγκυλώσεις. Στόχος όλων, παλαιών και νέων, είναι:

  • Η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών, δίνοντας γρήγορη λύση στα θέματα που προκύπτουν στη σχέση Δήμου-Πολίτη.
  • Ισονομία και ισοπολιτεία για όλους τους Αιγιαλείς.         

Σας παραθέτω τρία γνωμικά, που αποδίδονται στον Πλάτωνα και αντανακλούν πλήρως τη φιλοσοφία μου για τα κοινά, όπως και όλου του νέου Συνδυασμού μας «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ».

  • « Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν»
  • «Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος, από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι»
  • «Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατώτερούς τους»             

 Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας: «Ο Πάνος Μπερούκας έχει δαμαστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έχει γνώσεις και φιλοσοφία ενασχόλησης με τα κοινά, που προάγει το «εμείς» από το «εγώ». Από θέσεις ευθύνης έχει πολλά εφόδια, χρήσιμα για την αυριανή μας Δημοτική Αρχή. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη, από Σήμερα  για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».           


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr