background img
banner
banner

Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος στη Συμπολιτεία ο Άγγελος Μπουλούμπασης

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι: Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο της Συμπολιτείας, θα είναι ο Άγγελος Μπουλούμπασης.

Ο κ. Μπουλούμπασης είναι 25 ετών, γεννήθηκε στο Αίγιο και είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου  Καμαρών. Επαγγελματικά ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση (Πρακτορείο ΟΠΑΠ) στον Λόγγο.

Στα ενδιαφέροντά του είναι ο Αθλητισμός (ασχολείται με το Ποδόσφαιρο στο Νομό Αχαΐας) μέσα από τον  οποίο προάγει τις ηθικές του αρχές, την ευγενή άμιλλα και την κοινωνικοποίηση μικρών παιδιών.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει: «Ο λόγος που αποφάσισα, από αυτή τη νεαρή ηλικία, να εμπλακώ με τα κοινά της περιοχής, είναι η διάθεσή μου να αγωνιστώ για ένα καλύτερο μέλλον, με ιδέες και οράματα. Με αυτά θα προσπαθήσω να συνδράμω στην εξέλιξη και ανόρθωση του τόπου μας. Πιστεύω ότι η συμμετοχή  νέων ανθρώπων στα κοινά, θα επιφέρει αλλαγές, ικανές για την ανάδειξη της Αιγιάλειας και θα ικανοποιήσει την κάθε επιθυμία των Δημοτών, με όρεξη και σεβασμό  απέναντί τους. Είμαι στο πλευρό του Χρήστου Γούτου, που τον διακρίνει η απλότητα, είναι πολύ κοντά στον άνθρωπο, με ήθος, ακεραιότητα και έχει ικανότητες».

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας: «Ο Άγγελος Μπουλούμπασης, είναι η προσωποποίηση του  ενεργού και ανήσυχου νεολαίου, που αγωνίζεται γι’ αυτά που θέλει  και δεν τα περιμένει όλα από τους άλλους. Άτομα με αποφασιστικότητα, ήθος, αξίες και ιδέες, είναι ό,τι χρειάζεται σήμερα…η Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr