background img
banner
banner

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΣΤΗΝ Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

« Συνδυάζουμε Αθλητισμό – Εκπαίδευση στην Ασφαλή Οδήγηση – Τουριστική Προβολή»

Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψήφιου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.ΛΕ. ΜΟΤ, στο Αίγιο, συναντήθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, θέλοντας να ενημερωθεί για την πορεία της Λέσχης Φίλων της Μοτοσυκλέτας και τη συμβολή της.

Στάθηκε ιδιαιτέρως, στη σημασία που έχει για την περιοχή, η διάδοση των κανόνων ασφαλούς οδήγησης, αλλά και η εκμάθηση βασικών κανόνων παροχής πρώτων βοηθειών.

Ο κ. Γούτος ενημερώθηκε για τη χρήση της Πίστας Αγώνων Μotocross «Δωροθέα Αναστασοπούλου – Κρίνος» και δεσμεύτηκε ότι από πλευράς του Δήμου Αιγιάλειας θα στηρίξει, τόσο οικονομικά όσο και σε επίπεδο επιπρόσθετων υποδομών, την προσπάθεια της Λέσχης.

Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο προβολής των πλεονεκτημάτων της περιοχής, η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» προτείνει:

  • Πανελλήνια διοργάνωση, με τη φιλοξενία αντίστοιχων Λεσχών, σε αρκετά μέρη της Αιγιάλειας, μέσω της οποίας ο Δήμος , βασικός συνδιοργανωτής, θα μπορέσει ν’ αναδείξει τον τόπο ως τουριστικό προορισμό, αλλά και τις ευκαιρίες μηχανοκίνητης περιήγησης, σε δρομολόγιο που η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ θα συνδιαμορφώσει με το ΝΠΔΔ (Αθλητισμός) και τη νεοσύστατη Αντιδημαρχία Τουριστικής Ανάπτυξης.
  • Την επέκταση της διάδοσης των αρχών και σκοπών της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ στα Σχολεία της Αιγιάλειας – με τη συνδρομή της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας – ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν, από μικρή ηλικία, τους κανόνες που διέπουν τη χρήση της μοτοσυκλέτας και γενικότερα της ασφαλούς οδήγησης».

Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr