background img
banner
banner

Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφια στο Διακοπτό η Πανωραία-Γεωργία Πλιατσικούρα

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι: Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφια στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Διακοπτού , θα είναι η Πανωραία – Γεωργία Πλιατσικούρα.

H κα. Πλιατσικούρα, είναι απόφοιτη Λογιστικής (ΤΕΙ Πάτρας), έχει γνώσεις Η/Υ και μιλά Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Έχει εργαστεί στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, στον ΕΛΓΑ και στον ιδιωτικό τομέα ( S/M Κρόνος).

Είναι κόρη του Θανάση Πλιατσικούρα (πρώην Αντιδημάρχου Διακοπτού, με θητεία επί δημαρχίας Τρύφωνα Λίβα και Τάκη Βασιλείου) και της Νανάς Πλιατσικούρα (επί σειρά ετών Συνεργάτη και Στέλεχος του Γραφείο του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου).                

Η  ίδια, σε δήλωσή της, αναφέρει: «Έχω ζήσει έντονα , μέσα στην οικογένειά μου, τη σημασία της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και γενικότερα της ενασχόλησης με τα κοινά. Γνωρίζω τις δυσκολίες αλλά και την ικανοποίηση του να εργάζεσαι και να προσφέρεις στον τόπο σου και στο κοινωνικό σύνολο. Αυτό και μόνο θέλω να προσπαθήσω να επιτύχω. Στον Χρήστο Γούτο βρήκα το καθαρό  και ικανό  πρόσωπο και πιστεύω πολύ σ’ αυτόν και στα όσα πρεσβεύει, για την περιοχή»

Ο Χρήστος Γούτος, την καλωσορίζει στη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας: «Ο Γεωργία κουβαλά εμπειρία, μέσα από το ίδιο της το σπίτι και μας το φέρνει στο μεγάλο μας σπίτι, που είναι ο Δήμος. Έχει γνώσεις, πίστη στις δυνάμεις της και αυτοπεποίθηση στους στόχους της. Μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για τον πρώην Δήμο Διακοπτού, για την Ανατολική Αιγιάλεια, για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία». 


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr