background img
banner
banner

Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος ο πρ. Aντιδήμαρχος Αιγείρας και Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Τομαράς

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι: Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο της Αιγείρας, θα είναι ο Βασίλης Τομαράς.

Ο κ. Τομαράς γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους Αιγείρας (Αρφαρά), αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Ακράτας και στην συνέχεια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στο δημόσιο ( ΕΡΤ και από το 1999 στο ΙΚΑ Αιγίου) ως διοικητικός υπάλληλος.

Στην Αυτοδιοικητική του Πορεία, συμπεριλαμβάνονται:

  • Δημοτικός Σύμβουλος – Αντιδήμαρχος και Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του τ.Δήμου Αιγείρας (2006-2010).
  • Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιάλειας (2014 έως και σήμερα) με τη Δημοτική Παράταξη του τ. Δημάρχου Στάθη Θεοδωρακόπουλου, ως 1ος σε σταυρούς προτίμησης υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα  Αιγείρας.
  • Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιάλειας (έως σήμερα)

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει: «Οι ανάγκες του τόπου στον οποίο ζω, οι αδικίες που συντελέστηκαν εις βάρος του τα τελευταία χρόνια, με οδήγησε στο να συνεχίσω τον διαρκή αγώνα για την επίλυση των αυξημένων προβλημάτων, την αποκατάσταση λαθών και την παραγωγή έργου, στη βάση τόσο των ανταποδοτικών ωφελειών από τον Δήμο προς την Ανατολική Αιγιάλεια, όσο και στο πλαίσιο μιας ισόρροπης γεωγραφικά ανάπτυξης. Με τον Χρήστο Γούτο, αυτά όλα θα γίνουν πράξη, όπως θα φανεί σύντομα και στο πρόγραμμα  της νέας μας παράταξης». 

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας: «Ο Βασίλης Τομαράς, γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η δυναμική και η αποτελεσματικότητά του, είναι εφόδια για την αυριανή Δημοτική Αρχή. Έχει μαχητικότητα για τον τόπο του και ξέρει να δίνει ανυποχώρητους αγώνες.   Μαζί θα τους δώσουμε, για την Ανατολική Αιγιάλεια του Αύριο. Για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr