background img
banner
banner

Ο Θεόδωρος Κακός πρόεδρος στον Σύλλογο Πολυτέκνων

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 31ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Αιγιαλείας που προέκυψε από τις εκλογές της 31ης Μαρτίου, ύστερα από πρόσκληση της πλειονοψηφήσαντος συμβούλου Στυλιανής Καραΐσκου έχοντας ως μοναδικό θέμα την απονομή των αξιωμάτων για την διοίκηση του Σωματείου.

Αφού υπήρξε απαρτία (άπαντες παρόντες) άρχισε η συνεδρίαση. Μετά από διαλογική συζήτηση για την απονομή των αξιωμάτων έγινε ψηφοφορία για κάθε αξίωμα χωριστά και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώθηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα ως κατωτέρω: Πρόεδρος Κακός Θεοδωρός, Α΄ Αντιπρόεδρος Κουτρουμπέλης Ευάγγελος, Β΄Αντιπρόεδρος Κουτσουμπής Αδαμάντιος, Γεν. Γραμματέας Μιχαλόπουλος Θεόδωρος, Ταμίας Παναγιωτοπούλου Λαμπρινή, Έφορος Κοιν. Μέριμνας π.Παπαδόγιαννης Νικόλαος, Μέλος Καραΐσκου Στυλιανή.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ζήτησε συνεργασία από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το καλό των Πολυτέκνων της περιοχής και ευχήθηκε παραγωγική θητεία. Η διάρκεια του συγκεκριμένου Διοικητικού Συμβουλίου βάσει καταστατικού διαρκεί από 31/03/2019 μέχρι 31/03/2024.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr