background img
banner
banner

Ενεργειακή αναβάθμιση του Ανοικτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αιγίου!

ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 453.096 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Την ένταξη στο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την ενεργειακή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του δημοτικού κολυμβητηρίου Αιγίου, έκανε γνωστή την Τρίτη 23 Απριλίου με ανακοίνωσή της, η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα απαλλάξει τον δήμο από το μεγάλο κόστος λειτουργίας του κολυμβητηρίου, δίνοντας τεράστια προοπτική στις αθλητικές εγκαταστάσεις του.

Η εξέλιξη αυτή, που ήταν από την αρχή στόχος της δημοτικής αρχής, ανοίγει πλέον τον… δρόμο για λειτουργία του κολυμβητηρίου περισσότερους μήνες το χρόνο καθώς και για την φιλοξενία αθλητικών διοργανώσεων, που επίσης από την αρχή λειτουργίας του επιθυμούσε η διοίκηση του Νομικού Προσώπου του δήμου.

Να σημειωθεί ότι μέσω του ίδιου χρηματοδοτικού προγράμματος επωφελείται και το Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα.

Η κ. Αναγνωστοπούλου αναφέρει σχετικά: Με αφορμή την ενεργειακή αναβάθμιση δυο σημαντικών αθλητικών εγκαταστάσεων της Αχαΐας, του  Παμπελοποννησιακού Σταδίου του Δήμου Πατρέων και του Ανοικτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Αιγιαλείας, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζουμε την απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα την Ειδική  Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΑ,για την χρηματοδότηση με 60 εκατ. Ευρώ για 58 έργα ενεργειακής αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων.  Μέσα σε αυτά τα έργα συμπεριλαμβάνονται και  η ενεργειακή αναβάθμιση του Παμπελοποννησιακού σταδίου του Δήμου Πατρέων με χρηματοδότηση 1.019.810,72 ευρώ καθώς και η ενεργειακή αναβάθμιση του Ανοικτού Δημοτικού Κολυμβητηρίου  Δ.Κ Αιγίου με χρηματοδότηση 453.096,00 ευρώ.

Παλεύουμε συγχρόνως για την ένταξη των αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν στο ΠΕΑΚ (Παμπελοποννησιακό Αθλητικό Κέντρο Πάτρας)».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr