background img
banner
banner

«Διπλή» συμμετοχή της Kouniakis Motorsport στο Ράλι Αχαιός

Και στο φετινό Ράλι Αχαιός, αγώνα που θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου και διοργανώνεται από τον Α.Ο.Π., θα συμμετάσχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα της ομάδας Kouniakis Motorsport.

Ειδικότερα, για τον φετινό αγώνα ο Τάκης Αθανασόπουλος επέλεξε να αγωνιστεί με το μαύρο Peugeot 106 Rallye κλάσεως C6 της ομάδας, το οποίο πρωταγωνίστησε την περσινή χρονιά στους αγώνες του Κυπέλου Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος. Στο πλευρό του για μία ακόμη φορά θα βρεθεί ο Ανδρέας Ανδριόπουλος. Στόχος του πληρώματος από τα Καλάβρυτα, είναι η εξοικείωση με το αυτοκίνητο και μια καλή εμφάνιση στην άκρως ανταγωνιστική Ν2.

Το έτερο αυτοκίνητο που θα υποστηρίξει η Kouniakis Motorsport είναι το Peugeot 106 Rallye κλάσεως C4 του Παναγιώτη Κονδύλη. Ο Αιγιώτης οδηγός θα συνεχίσει και τη φετινή χρονιά την επιτυχημένη συνεργασία του με την ομάδα, προσδοκώντας να επαναλάβει το επιτυχημένο αποτέλεσμα του περσινού αγώνα. Συνοδηγός του αυτή τη φορά θα είναι ο Αντώνης Σταμόπουλος.

Ευχόμαστε καλή διασκέδαση και καλό τερματισμό σε όλους τους αγωνιζόμενους. Περιμένουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της λέσχης και να βρεθεί στις ειδικές του αγώνα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr