background img
banner
banner

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΡΗ: «Είμαστε η εργατική αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας»

«Τη δύναμη που μας έδωσε ο λαός στην τοπική διοίκηση , ως δημοτικοί σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας τη χρησιμοποιήσαμε για να υπερασπιστούμε τα λαϊκά συμφέροντα, για να στηρίξουμε τις διεκδικήσεις των εργαζομένων του Δήμου, να διεκδικήσουμε έργα για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών όπως τη μείωση των δημοτικών τελών, τη ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων χωρίς εμπλοκή ιδιωτών και πρόσθετα χαράτσια, αποκαλύψαμε το ρόλο των άλλων δυνάμεων, είμαστε η εργατική αντιπολίτευση μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια».

Αυτό τόνισε η Αγγελική Κουρή υποψήφια Δήμαρχος Αιγιάλειας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην ομιλία της στα Σελιανίτικα Αιγιάλειας. Ο Γιάννης Μποδιώτης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση κάλεσε τους αγρότες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο γιατί ήταν μαζί στους αγώνες και στα μπλόκα. ΄΄Η Λαϊκή Συσπείρωση έκφρασε την αλληλεγγύη της στα δίκαια αιτήματα της αγροτιάς για την επιβίωση μας απέναντι στη πολιτική της Ευρ. Ένωσης, της ΚΑΠ , της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όπως και των προηγούμενων, που μας χαρατσώνουν και μας ξεκληρίζουν΄΄, σημείωσε.

Από τη πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Λαϊνάς έβαλε το ερώτημα αν θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, το δρόμο υπέρ του κεφαλαίου που φέρνει βάσανα και φτώχεια ή θα αξιοποιήσουμε τις εκλογικές αναμετρήσεις για να ενισχύσουμε το ρεύμα της λαϊκής αντίστασης με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Γιατί αυτό αποτελεί τη πραγματική διαφορά – αυτό είναι η δύναμη και η ελπίδα του λαού.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr