background img
banner
banner

Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφια στην Αιγείρα η Ιωάννα Κούρτη

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι: Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφια στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο της Αιγείρας, θα είναι η Ιωάννα Κούρτη.

H κα. Κούρτη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Αρφαρά (Αμπελοκήπους) Αιγιαλείας. Σπούδασε στη σχολή Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης και υπηρετεί στο Νηπιαγωγείο Αιγείρας.

Η  ίδια, σε δήλωσή της, αναφέρει: «Για όλα αυτά που μπορεί να φαίνονται μικρά, αλλά αποτελούν όρο αξιοπρέπειας, η εμπιστοσύνη καθορίζεται από την αξιοπιστία των θεσμών και των δρώντων. Ο πολίτης εκτιμά πάντοτε την καθαρή θέση και όχι την διφορούμενη. Στην εποχή της κρίσης η αυτοδιοίκηση καλείται να ζωντανέψει την Ελληνική ύπαιθρο. Με ανάδειξη όλων των τοπικών δυνάμεων που φλέγονται από αγάπη για τον τόπο. Με μπόλιασμα των τοπικών κοινωνιών με αξίες και ιδανικά. Ο τόπος μας δικαιούται μία κοντινή μορφή εξουσίας με σχέδιο και όραμα. Δεν είναι μακριά του ,μπορεί να το έχει ,να είναι δίπλα του. Ας επιλέξει ο καθένας μας  με το μυαλό  για τον τόπο του».

Ο Χρήστος Γούτος, την καλωσορίζει στη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας: «H Ιωάννα Κούρτη, με μεγάλη πορεία στον ευαίσθητο χώρο της Εκπαίδευσης, συμβάλλει ποιοτικά και ουσιαστικά στη συλλογική μας προσπάθεια. Έχει γνώσεις, πίστη στις δυνάμεις της και αυτοπεποίθηση. Μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για τον πρώην Δήμο Αιγείρας και την Ανατολική Αιγιάλεια, που αδικήθηκαν σε πολλά. Μαζί, από Σήμερα για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία». 


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr