background img
banner
banner

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Δεν… πτόησε τις Λύκαινες η πρώτη φετινή ήττα

Ο Ατρόμητος Πατρών είχε δείξει και στο Αίγιο, στον αγώνα του πρώτου γύρου (που είχε λήξει 1-1) ότι είναι η καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα του 2ου ομίλου και μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Το επιβεβαίωσε και την προηγούμενη Κυριακή στην έδρα του, επικρατώντας με 4-0 των Λύκαινων Αιγιάλειας και κατακτώντας μαθηματικά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Στην ομάδα της Αιγιάλειας βέβαια… μόνο μαύρα δεν τα “έβαψαν” για την πρώτη φετινή ήττα. Το αντίθετο. Πανηγύρισαν την άνοδο στη Β΄ Εθνική (ανέβηκαν και οι δύο ομάδες), επίτευγμα ασφαλώς εντυπωσιακό για μία ομάδα με μόλις τρία χρόνια ζωής.

Η Μακρή άνοιξε το σκορ μετά από φάουλ που εκτέλεσε η Κολοβού, το 2-0 έκανε Βασιλακοπούλου και το 3-0 η ίδια παίκτρια λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Νωρίτερα (30΄), μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ της Λαλιώτη, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και χάθηκε η ευκαιρία για τις Λύκαινες να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Η Λαλιώτη στην επανάληψη πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε για φάουλ της Μαρίας Παπαπέτρου στην τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και το 4-0 πάλι από την Ακριβή Βασιλακοπούλου που ήταν και το τελικό σκορ.

40 περίπου φίλαθλοι πήγαν στην Πάτρα για να ενισχύσουν τις Λύκαινες. Παρά την ήττα, χειροκρότησαν την προσπάθεια που κατέβαλαν τα κορίτσια και πανηγύρισαν μαζί τους την άνοδο. Η φιέστα θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο Αίγιο, στο τελευταίο ματς της σεζόν με αντίπαλο τον Πανλευκάδιο (την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κολοβού Δ., Κολοβού Μ., Ανδρουτσοπούλου, Κωβαίου, Γαρδούνη, Μακρή, Κουρομιχελάκη, Βασιλακοπούλου, Λαζανά, Μέρτη, Νιφόρα (Καλτσανά, Δαρβίρα, Φρόκου, Αναστασοπούλου).

ΛΥΚΑΙΝΕΣ: Βασιλείου, Δ. Νικολάου, Χρ. Νικολάλου, Ελ. Παπαδοπούλου, Κοντογιάννη, Βλάχου, Αλ. Παπαδοπούλου, Βασιλειάδου (Νικολοπούλου), Παπαπέτρου, Λαλιώτη, Φάτσια.

Επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 21/4/2019)

  • Λύκαινες – Πανλευκάδιος
  • Νίκη Προαστίου – Κέρκυρα 1996
  • Κεραυνός Θεσπρωτικού – Α.Ο. Ανατολής

Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr