background img
banner
banner

Ο Παναγιώτης Μάρκου με την Βασιλική Ψυχράμη

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ  ΜΕ ΤΗΝ “ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ”

“Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και μένω με την οικογένειά μου με οδήγησε από μικρή ηλικία στην ενασχόληση με διάφορους πολιτιστικούς φορείς. Ενδεικτικά αναφέρω τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Παραλίας Άκολης, τα αθλητικά σωματεία Λύκοι Αιγιαλείας και Α.Ο. Αβύθου, καθώς και τον Πολιτιστικό Όμιλο Αβύθου, στον οποίο είμαι ενεργό μέλος και υπηρετώ από την θέση του Ειδικού Γραμματέα.

Με την ενασχόλησή μου αυτή καταφέραμε, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη, να αναβιώσουμε θεσμούς και εκδηλώσεις στην Άβυθο Αιγιαλείας. Σημαντικό επίσης βήμα για τον τόπο μας κάναμε με τη δημιουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου, για να μπορούν τα μικρά παιδιά, που είναι το μέλλον μας, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, τις  εθελοντικές δράσεις κ.α.

Φίλες και Φίλοι, ήρθε η ώρα να κάνω ένα ακόμα βήμα. Συμπαρατάσσομαι λοιπόν με την Βασιλική Ψυχράμη, ως υποψήφιος στην Δ.Ε. Συμπολιτείας, για να κάνουμε το Δήμο μας ομορφότερο και πιο ελκυστικό. Έτσι θα τον οδηγήσουμε στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

Το οφείλω στο παιδί μου, το οφείλουμε στα παιδιά μας και με όλους εσάς συμμάχους μπορούμε να φέρουμε μια καλύτερη μέρα στον τόπο μας.

Την κ. Ψυχράμη την γνωρίζω χρόνια από την θητεία της στην ΔΗΚΕΠΑ και στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων. Έχω εκτιμήσει ιδιαίτερα το ζήλο της και την μεθοδικότητά της με ό,τι ασχολείται  κ’ γι΄αυτό,  όταν μου ζήτησε να συμπορευτούμε στον κοινό αυτό αγώνα, με χαρά δώσαμε τα χέρια.”

Σύντομο βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Μάρκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άβυθο Αιγιαλείας, είναι παντρεμένος με την λογίστρια Ρία Καλαποδά και έχει ένα αγοράκι ενός έτους. Κατοικεί στο Αίγιο με την οικογένειά του. Είναι πτυχιούχος λογιστικής και εργάζεται ως λογιστής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr