background img
banner
banner

Ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας Γιώργος Ντίνος με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ

“Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, ενός ανθρώπου με πολύ μεγάλη προσφορά και εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εκλέγομαι και ασχολούμαι ενεργά από το έτος 1999 στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχω διατελέσει επί τρεις θητείες Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 1999 – 2001, 2003 – 2005, 2014 – 2017, Πρόεδρος – Αντιπρόεδρος και μέλος πολλών Επιτροπών και Νομικών Προσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δημαρχιακή Επιτροπή – Επιτροπή Πολιτισμού – Ποιότητας Ζωής – Τουριστικής Ανάπτυξης – Παιδείας – Νομικού Προσώπου Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης – Νομικού Προσώπου Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης)  και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου το 2003 – 2004.

Επίσης έχω δραστηριοποιηθεί σε συλλογικά όργανα σωματείων: Γενικός Γραμματέας του Α.Ο. Ζήριας, μέλος του ΔΣ του Αχιλλέα Καμαρών και Γενικός Γραμματέας του ΔΣ του Φοίνικα – Ζήριας.

Εργάζομαι στην Εθνική Τράπεζα από το 1991, είμαι Περιφερειακός Δ/ντής  από το 2014 και έχω διατελέσει Δ/ντής καταστημάτων επί σειρά ετών.

Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην ‘’Τραπεζική’’.

Στρατεύτηκα σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, διότι θεωρώ ότι διαθέτω την εμπειρία, τη γνώση, έχω τη θέληση να προσφέρω και είμαι βέβαιος ότι με το Δημήτρη και τους συνεργάτες του, θα καταφέρουμε πολύ γρήγορα ένα ορατό αποτέλεσμα για όλους τους δημότες, δημιουργώντας μια καλύτερη Αιγιάλεια.

Όλα αυτά τα χρόνια της διαδρομής μου στα κοινά είχα ως αρχές τη δικαιοσύνη, το σεβασμό, τη συνεργασία, το έργο και το αποτέλεσμα.

Πιστεύω απόλυτα ότι αυτό το αυτοδιοικητικό σχήμα, όπου συναντώνται η εμπειρία και η γνώση με το νέο και τη διάθεση και δίψα για προσφορά, χωρίς χρώματα, παθογένειες, εσωστρέφεια και παραγοντισμούς, έχει τη δυνατότητα να χαράξει μια άλλη ξεχωριστή πορεία για την Αιγιάλεια.

Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε πολλά, για να αλλάξουμε την καθημερινότητα των πολιτών και να δημιουργήσουμε ένα φιλικό για το δημότη περιβάλλον.

Ο τόπος μας έχει άπειρες δυνατότητες αναξιοποίητες και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, για πειραματισμούς, για λάθη. Χρειάζεται έργο και το χρειάζεται τώρα.

Η δημιουργία υποδομών, η αξιοποίηση των δημοτικών ακινήτων, η προσέλκυση  επενδύσεων στον τουριστικό και στον πρωτογενή τομέα, που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας και στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης είναι η βασική μας προτεραιότητα.

Η στήριξη των δράσεων των συλλογικοτήτων, η συνεργασία μαζί με τα σωματεία, τους φορείς και τους πολίτες αποτελεί το στίγμα και την ταυτότητα της παράταξής μας, γιατί πρώτα και πάνω από όλα πρέπει να είναι ο άνθρωπος και η ανιδιοτελής συλλογική του δράση. 

Θέλω και θέλουμε όλοι όσοι στρατευτήκαμε στο ψηφοδέλτιο αυτό, ο δημότης να μην έχει μόνο υποχρεώσεις, να μην εκλιπαρεί για το έλασσον αλλά να απολαμβάνει το μείζον, γιατί το δικαιούται.

Για μένα δεν αποτελεί δικαιολογία το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, διότι αυτός που έχει την ικανότητα θα κάνει τη διαφορά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Πάντα πίστευα στο εμείς και όχι στο εγώ, στις συλλογικές αποφάσεις και δράσεις,  γιατί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται σύνθεση απόψεων, αξιοποίηση και εφαρμογή των ιδεών.

Για να υλοποιηθούν όλα αυτά χρειάζεται μπροστάρης ένας άνθρωπος δημιουργικός, αποτελεσματικός, γνώστης που αποδεδειγμένα να μπορεί να παράγει έργο, να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τους συνεργάτες του,  να επιλέξει τους κατάλληλους ανθρώπους στη διοίκηση,  να έχει όραμα για έναν καλύτερο Δήμο. Και αυτός είναι μόνο ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Είμαι βέβαιος ότι θέλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε μία καλύτερη Αιγιάλεια, γιατί το χρωστάμε τόσο στους δημότες μας όσο και στις επόμενες γενιές.

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!”


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr