background img
banner
banner

Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών

ΖΗΤΑ Η Π.Α.Ε.Κ. ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Την λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών για την αντιμετώπιση του φαινόμενου των «κόκκινων δανείων», ζητά με επιστολή της στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση και ο επικεφαλής της, α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αρίστος Τηλιγάδης.

Σε έγγραφό της, που κοινοποιείται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Δήμο Αιγιαλείας, επισημαίνει: ΄΄Κύριε Υπουργέ, γνωρίζετε ότι η περιοχή της Αιγιαλείας έχει πληγεί τόσο από καταστροφικούς σεισμούς όσο και από μεγάλες πυρκαγιές. Το Συµβούλιο Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου διαχειρίζεται τα Πυροδάνεια και τα Σεισμοδάνεια ουκ ολίγα εκ των οποίων έχουν περιέλθει στους συμπολίτες μας. Λαµβάνοντας υπόψη ότι το φαινόµενο των κόκκινων δανείων µαστίζει το µεγαλύτερο µέρος των δηµοτών της Αιγιάλειας και αποτελεί τροχοπέδη και στην οικονοµική ανάπτυξη του τόπου, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε άμεσα στην λειτουργία του Γραφείου σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιαλείας για την εξεύρεση χώρου και με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την στελέχωσή του με έμπειρο προσωπικό΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Είναι σημαντική για την περιοχή μας η ίδρυση ενός τέτοιου γραφείου, αφού τα κέντρα αυτά συμβουλεύουν, υποστηρίζουν και συμπαραστέκονται σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα ληξιπρόθεσμων οφειλών΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr