background img
banner
banner

Τιμητική πρόσκληση της ΑΕΛ στον Δημήτρη Πιερρουτσάκο

Τις εντυπώσεις του από άλλη μία αξέχαστη Ποδοσφαιρική και Πολιτιστική εμπειρία μάς μετέφερε ο ιδρυτής και πρόεδρος της ΣΕΛΕΣΤΕ Δημήτρης Πιερρουτσάκος, (δεχόμενος τιμητική πρόσκληση της ΑΕ Λάρισας) αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Παίξαμε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου στο 1ο Πανθεσσαλικό Τουρνουά Παλαιμάχων, προς τιμήν τού Παλαιμάχου τής Νίκης Βόλου και τής ΑΕΛ Ευάγγελου Βουρούκου. Εκεί, βρέθηκα με παλιούς και νέους φίλους, και αγωνίστηκα για άλλη μια φορά φορώντας τη βαριά και τιμημένη φανέλα των Θρυλικών Βετεράνων της ΑΕ Λάρισας.

Εξέχουσες προσωπικότητες του Ελληνικού και Διεθνούς Ποδοσφαίρου, και καλοί φίλοι, Γιάννης Αλεξούλης, Δημήτρης Παραφεστας (Τάκης), Νίκος Βλαχουλης, Ηλίας Σελιώνης, Θοδωρής Βουτυρίτσας, Βετεράνοι Νίκης Βόλου, Ολυμπιακού Βόλου, Αναγέννησης Καρδίτσας, ΑΟ Τρικάλων.

Έκπληξη του Τουρνουά, η εξαιρετική απόδοση του Κόουτς της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος απέδειξε ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται. Ιδιαίτερη χαρά για μένα, η συνάντηση μου με τον καλό φίλο και συνεργάτη Ηλία Σχορτς του Blue Star fm- Το Πρώτο Αθλητικό Ραδιόφωνο της Μαγνησίας, και Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο (έναν απ τους καλύτερους και γνωστότερους Αθλητικογραφους του Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Ελλάδας, αλλά προπάντων, εξαιρετικό άνθρωπο) ο οποίος κάλυψε δημοσιογραφικά τη Διοργάνωση, και η γνωριμία μου με την αδερφή του Βιργινία, μια εξαιρετική κοπέλα. Και ασφαλώς, η βραδιά έκλεισε με την απαραίτητη επίσκεψη στο θρυλικό τσιπουράδικο του Ξιφία, όπου με τον Ηλία και τη Βιργινία, τα είπαμε πίνοντας τα τσίπουρα μας και γευόμενοι υπέροχους θαλασσινούς μεζέδες”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr