background img
banner
banner

“ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ”: «Συνεργαζόμαστε με Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ., δίνουμε ώθηση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό»

Συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναιγιάλειας Αγωνιστικής Λέσχης Μοτοσικλέτας είχε το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου, η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» Βασιλική Ψυχράμη. Κοινή πεποίθηση είναι ότι ο Δήμος πρέπει να δώσει ειδική βαρύτητα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για φιλοξενία αγώνων με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την περιοχή.

Τα μέλη του δραστήριου αθλητικού σωματείου ενημέρωσαν την υποψήφια δήμαρχο για την δράση του, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο με την συμμετοχή σε αγώνες ανά την Ελλάδα και τις διακρίσεις που έχουν αποσπάσει, όσο και σε ό,τι αφορά την εκμάθηση μοτοσικλέτας και ασφαλούς οδήγησης στους νέους ανθρώπους.

Παράλληλα, εξέφρασαν το αίτημα για την δημιουργία Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Αιγιάλεια, καθώς και αγωνιστικής πίστας υψηλών προδιαγραφών που θα δώσει τη δυνατότητα φιλοξενίας πανελλαδικών και διεθνών ακόμη αθλητικών διοργανώσεων, προσελκύοντας κόσμο στην περιοχή. Ως προς τα δύο αιτήματα, η κ. Ψυχράμη ανέφερε πως θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν, αξιοποιώντας την ακίνητη περιουσία του Δήμου και εφόσον διερευνηθούν τα σημεία που ενδείκνυνται.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της Λέσχης εξέφρασαν παράπονο ότι ως τώρα με τις δημοτικές αρχές δεν έχουν την συνεργασία εκείνη που θα μπορούσε να δώσει προοπτική στην εν γένει δραστηριότητά τους, με την επικεφαλής της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» να τους προτείνει την εκπροσώπησή τους στο κέντρο λήψης αποφάσεων, δηλαδή με την συμμετοχή μέλους τους στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του Δήμου, κάτι που ικανοποίησε τους εκπροσώπους του σωματείου.

«Είναι δεδομένο ότι πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στα αιτήματα της Λέσχης, αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να δημιουργηθούν υποδομές για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Είναι βέβαιο ότι η φιλοξενία αγώνων θα φέρει κόσμο στην περιοχή και αυτό είναι που επιθυμούμε. Συν τοις άλλοις, αναγνωρίζουμε την προσφορά τους στο να μεταλαμπαδεύσουν στους νεότερους την νοοτροπία να λαμβάνουν μέτρα και να οδηγούν με ασφάλεια», επεσήμανε η κ. Ψυχράμη, καταλήγοντας ως εξής: «Θα είμαστε σε στενή συνεργασία με τα μέλη της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ., με σκοπό να… ανοίξουμε δρόμους για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr