background img
banner
banner

Ξεκινά νέο μουσικό πρόγραμμα!

Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ

Η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακησίων, μέσω ανακοίνωσής της προσκαλεί φίλους της από όλη την Αιγιάλεια αλλά και την Πάτρα, που αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι ή τους αρέσει να τραγουδούν, ώστε να εκφραστούν μέσα από το αξιόλογο έργο της. Ξεκινά νέο μουσικό πρόγραμμα λόγω νέων άμεσων προσκλήσεων, από φορείς.

Φυσικά και όποιος το επιθυμεί μπορεί να έλθει να παρακολουθήσει τις πρόβες και να γνωρίσει από κοντά: 1) το έργο της χορωδίας, 2) να γνωρίσει την αξία και τη δύναμη του ομαδικού πνεύματος, 3) να γνωρίσει το πνεύμα συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης, 4)να γνωρίσει τη φιλικότητα και την ειλικρινή επικοινωνία μεταξύ των μελών και εφόσον αποφασίσει να ενταχθεί στην ομάδα, η χορωδία με χαρά θα τον/την δεχθεί.

Το ρεπερτόριο της Χορωδίας είναι έργα Ελλήνων συνθετών, το λαϊκό τραγούδι, το έντεχνο, το παραδοσιακό τραγούδι και οι καντάδες.
Οι πρόβες και οι ακροάσεις της χορωδίας γίνονται κάθε Σάββατο 17.15 – 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιονίου Βιβλιοθήκης στην οδό Ανδρονοπούλου 12, στο Αίγιο (πίσω από τη Φανερωμένη). Τη Διεύθυνση της χορωδίας έχει η εξαίρετη σοπράνο Αλίκη Ζαφείρη.Τη χορωδιακή γραφή έχει ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Αδαμόπουλος.

Τιμητικές προσκλήσεις

Η Χορωδία Αιγιαλείας μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της μέχρι σήμερα το 2019, έχει αποδεχθεί τιμητική πρόσκληση από το Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού, προκειμένου να παρουσιάσει αξιόλογο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στη γιορτή των Ανθεστηρίων – γιορτή του Τριαντάφυλλου, την Κυριακή 5 Μαΐου στο Σχίνο Λουτρακίου. Επίσης έχει αποδεχθεί πρόσκληση του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας «ΟΡΦΕΥΣ 1937» προκειμένου να συμμετέχει σε φεστιβάλ στη Λευκάδα, το Σάββατο 11 Μαΐου.

Η Χορωδία επεξεργάζεται και δικές της εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Αίγιο καθώς και άλλες προσκλήσεις από φορείς, για την περίοδο του καλοκαιριού


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr