background img
banner
banner

Βασιλική Ψυχράμη: «Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, δίνουμε ώθηση στους νέους»

Ό,τι πιο ελπιδοφόρο αποτελούν οι τελευταίες συνεχόμενες επιτυχίες των νέων ανθρώπων που έρχονται να επιβεβαιώσουν το ταλέντο τους σε διάφορους τομείς αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλουν στις δραστηριότητές τους, κάνοντας όλη την Αιγιάλεια υπερήφανη. Όλοι εμείς όμως αλλά και η Πολιτεία και δη ο Δήμος Αιγιαλείας, έχουμε υποχρέωση και καθήκον να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε οι επιτυχίες να έχουν διάρκεια και να συνεχίσουν να ανεβάζουν πιο ψηλά τον τόπο μας!

Οι πρόσφατες διακρίσεις δύο μαθητριών της Αιγιάλειας (από το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης η μαθήτρια της Β΄ τάξης Νικολίτσα Σαμίκου και από το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου και την Β΄ τάξη η Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου που έλαβαν δεύτερο βραβείο παιδικού διηγήματος και πρώτο έπαινο ποιήματος αντίστοιχα, στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό συγγραφής παιδικού-εφηβικού ποιήματος και διηγήματος 2018-19), μας γεμίζουν ικανοποίηση για το υψηλό γνωστικό επίπεδο που έχουν τα σχολεία της περιοχής.

Επίσης, οι επιτυχίες στον αθλητισμό, όπως με την Γεωργία Καραφλού του Α.Σ. Στράτωνα Αιγίου που το φθινόπωρο αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια Νεανίδων στο Kick Boxing, με το χρυσό μετάλλιο στις νεανίδες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Εφήβων – Νεανίδων, Ανδρών – Γυναικών και Βετεράνων Ταεκβοντό από την καταγόμενη από την Αιγιάλεια Βίκυ Λίβα, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από την Σκακιστική Ομάδα του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, τις συνεχείς διακρίσεις των μαζορετών του «Acceleration Gym» με πρόσφατο το κύπελλο που κατέκτησαν στα Τρίκαλα κ.ά., μας πλημμυρίζουν δύναμη για την θέληση και την αγωνιστικότητα των νέων.

Η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη και ο δημοτικός συνδυασμός «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ», εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στους επιτυχόντες σε όλους τους τομείς και δεσμευόμαστε απέναντί τους και απέναντι σε όλη την τοπική κοινωνία, ότι θα προτάξουμε δράσεις που προάγουν την πνευματική και ψυχική καλλιέργεια δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους νέους. Ακόμη, θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο της αθλητικές υποδομές του Δήμου μας και το έμψυχο δυναμικό, στηρίζοντας τους αθλητές και τους συλλόγους της περιοχής, ώστε να πολλαπλασιαστούν οι επιτυχίες μας! Το αξίζουν οι νέοι, το αξίζει η Αιγιάλεια!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr