background img
banner
banner

Συνάντηση… ουσίας της Βασιλικής Ψυχράμη με τον Σύλλογο Μηχανικών

Συνεχίζονται οι εποικοδομητικές επαφές της υποψήφιας Δημάρχου Αιγιαλείας Βασιλικής Ψυχράμη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ», με φορείς της Αιγιάλειας.
Πριν λίγες μέρες, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Αιγιάλειας και Καλαβρύτων, συζητώντας πάνω σε βάση θεμάτων που σχετίζονται με έργα και παρεμβάσεις που αφορούν την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Ειδικότερα, η κ. Ψυχράμη επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Σωτήρη Ταξιαρχόπουλο και τους Γιούλα Μπίρη και Γεράσιμο Παπαδημητράτο, ζητώντας να ενημερωθεί για την πορεία συγκεκριμένων θεμάτων τα οποία γνωρίζει και από την θητεία της στην αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων.

Θέμα συζήτησης αποτέλεσε η χάραξη των Αιγιαλών στο παραλιακό μέτωπο της Αιγιάλειας, διαδικασία που ήδη έχει ξεκινήσει από την Κτηματική Υπηρεσία, με την υποψήφια δήμαρχο να τονίζει πως πρέπει να προχωρήσει άμεσα, ούτως ώστε να δοθούν λύσεις στα τεράστια προβλήματα που προκαλούνται εξαιτίας της διάβρωσης των ακτών στις παραλιακές κοινότητες της Αιγιάλειας.
Επιπλέον, κάτι αντίστοιχο να συμβεί και με την οριοθέτηση των ποταμών του δήμου.

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε και το χρόνιο πρόβλημα των περιορισμών που θέτει ο χαρακτηρισμός των κατολισθήσιμων οικισμών σε κοινότητες της Αιγιάλειας, το οποίο τείνει να επιλυθεί χάρη στο ΦΕΚ που υπεγράφη, μετά τις συνεχείς πιέσεις και ενέργειες του Συλλόγου Μηχανικών.

Μάλιστα, η κ. Ψυχράμη, αφού ενημερώθηκε για τις γεωλογικές μελέτες και τα έργα που πρέπει να εκτελεστούν στους οικισμούς αυτούς, συνεχάρη τους ανθρώπους του Συλλόγου για τις ενέργειές τους, που είχαν ως αποτέλεσμα να οδεύει προς επίλυση αυτό το χρόνιο πρόβλημα που εμποδίζει την οικιστική ανάπτυξη της Αιγιάλειας.

Και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η αμοιβαία επιθυμία και η δέσμευση για μία αγαστή συνεργασία στο μέλλον.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr