background img
banner
banner

Παρουσίαση βιβλίου, αποτελέσματα διαγωνισμού και απονομή βραβείων

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ – ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ»

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να «απολαύσουν» όσοι την περασμένη Πέμπτη 18 Απριλίου βρέθηκαν στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (Καραΐσκου 111), όπου έγινε η παρουσίαση του Α’ μέρους της αυτοβιογραφίας του Γεώργιου Σιαφλά, με τίτλο: «Σε διαλέγω για πόνο… Αντέχεις;», με παράλληλη απονομή βραβείων του πρώτου πανελλήνιου διαγωνισμού ποίησης.

Ο πρόεδρος του ιδρύματος Ελισάβετ Σιαφλά Μπαλόγλου, κ. Σιαφλάς, που διακρίνεται για την αστείρευτη έμπνευσή του και την προσφορά του στο πνευματικό, ποιητικό και λογοτεχνικό «γίγνεσθαι» της περιοχή και όχι μόνο, μίλησε για το νέο του βιβλίο, έχοντας στο πλευρό του αξιόλογους συνεργάτες και φίλους του Ιδρύματος.

Ο κ.Σιαφλάς υποδέχθηκε με χαμόγελο τους καλεσμένους του στον 3ο όροφο του Β.Ε.Π. και η Λίζα Μανιάδη, εκ μέρους του Δ.Σ. του ιδρύματος, απηύθυνε χαιρετισμό στους παριστάμενους. Ακολούθησε ομιλία του εκδότη Μανώλη Τσιάμη ενώ για την αυτοβιογραφία μίλησε ο δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης της Εφημερίδας «Κοινωνική»  Κώστας Παναγιωτάκης, ο οποίος επιμελήθηκε και τα κείμενα της αυτοβιογραφίας. Ενδιαφέροντα αποσπάσματα από το βιβλίο, διάβασαν ο Ανδρέας Μπέσας και ο Μάνος Χατζηγεωργίου.

Στη συνέχεια, τα μέλη της κριτικής επιτροπής ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα του πρώτου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης και ταυτόχρονα έγινε η παράδοση των βραβείων – επαίνων. Ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση και δεξίωση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ (Πύλης 7 & 34ου Συντάγματος Πεζικού) και στον πρόεδρο Γιώργο Σιαφλά για όλες τις δράσεις τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr