background img
banner
banner

Διπλή επίθεση Σπηλιόπουλου σε Κατσιφάρα και Φαρμάκη: «Δεν μπορούν»

ΖΗΤΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΤΙΜΠΕΙΤ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Είμαστε ο πόλος που μπορεί να κερδίσει τις εκλογές και να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Νέοι άνθρωποι, σε συνδυασμό με την αυτοδιοικητική εμπειρία πλήθους στελεχών μας, με ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο. Οι άλλοι δεν μπορούν, το απέδειξαν και το αποδεικνύουν», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κ. Σπηλιόπουλος, αναφέροντας παράλληλα το γιατί τόσο ο Απ. Κατσιφάρας, όσο και ο Ν. Φαρμάκης, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν επαρκώς στις ευθύνες της επόμενης ημέρας.

Ο κ. Σπηλιόπουλος δήλωσε συγκεκριμένα:

«Ανεξαρτήτως από ιδεολογικές αναφορές, κομματικές στηρίξεις και ταμπέλες. Τι άλλο θέλει να κάνει ο απερχόμενος περιφερειάρχης που δεν μπόρεσε να πράξει τα 9 προηγούμενα χρόνια; Τι άλλο έχει να δώσει στην Περιφέρεια και ζητά νέα θητεία; Σε τι ήταν αποτελεσματικός; Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε, το αποτέλεσμα, κι εδώ το πρόσημο είναι σημαντικά αρνητικό!
Τι πέτυχαν οι απερχόμενοι; Η Δυτική Ελλάδα να κάνει πρωταθλητισμό στην ανεργία. Να είναι η τρίτη φτωχότερη περιφέρεια της χώρας και η 11η φτωχότερη περιφέρεια ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat.

Ο απερχόμενος περιφερειάρχης ήταν το δεξί χέρι της κυβέρνησης. Δεν πίεσε και δεν διεκδίκησε τίποτα!

Συνοπτικά, θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στη στασιμότητα στο έργο της Πατρών-Πύργου, στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Πάτρας που κυριολεκτικά βρίσκεται στον αέρα, στην έλευση του φυσικού αερίου σε ικανοποιητική βάση, στην εγκάρσια σύνδεση της Ιονίας οδού με τον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης και σε άλλα έργα υποδομής σε ολόκληρη την Περιφέρεια.
Δεν υπήρχε συγκεκριμένο πλαίσιο περιφερειακής πολιτικής ως προς τις υποδομές, για την ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, για τη βελτίωση υποδομών και υπηρεσιών σε υγεία, πρόνοια, παιδεία και αθλητισμό. Δεν υπήρχε σχέδιο για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, για την εκμετάλλευση των φυσικών και ενεργειακών πόρων της περιοχής.
Για όλα τα παραπάνω δεσμευόμαστε, σε συνέργεια με το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοσιοποιήσουμε εκτενώς το πρόγραμμά μας που θα αναφέρεται σε όλους τους παραπάνω τομείς», ανέφερε ο Κ. Σπηλιόπουλος, κλείνοντας το πρώτο σκέλος της δήλωσής του, καθώς στο δεύτερο, αναφέρθηκε στον έτερο διεκδικητή του Περιφερειακού θώκου, Ν. Φαρμάκη, λέγοντας:

«Δεν τον ξέρω. Δεν έχω ακούσει συγκεκριμένες και πολύ περισσότερο πειστικές απαντήσεις του για όλα τα ζητήματα που προανέφερα. Δεν τα ξέρει και είναι πασιφανές. Είναι κάτι που ακούγεται εκτενώς από τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας. ‘’Δεν τον ξέρουμε και δεν ξέρει τα προβλήματα’’. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι που έπραξε, που διεκδίκησε τα 9 χρόνια που είναι Περιφερειακός Σύμβουλος.

Δεν μπορούν να πείσουν και οι δύο. Ο πρώτος γιατί απέτυχε παταγωδώς κι ο δεύτερος γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις τύχες της Περιφέρειά μας. Για του λόγου το αληθές ψάξτε τα προγράμματά τους, τις θέσεις τους, τις παρεμβάσεις τους. Θα το διαπιστώσουμε επαρκέστερα όταν πουν ναι στο ντιμπέιτ που έχω ζητήσει.

Η πλειοψηφία των πολιτών μας εμπιστεύεται. Το ρεύμα μας δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Χωρίς να έχουμε σκοπό την εξυπηρέτηση κομματικών συμφερόντων, παρά μόνο αυτά των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας!», τόνισε κλείνοντας ο κ. Σπηλιόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.