background img
banner
banner

Ο πρώην πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αιγιαλείας, Χρήστος Σπηλιωτόπουλος με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο

ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

“Είμαι χειρούργος οφθαλμίατρος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών. Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσα Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας. Ασχολήθηκα από το 2014 ενεργά με το θέμα της άρσης της μεταβατικότητας του Τμήματος Οπτικής, κάτι που καταφέραμε με τη συνδρομή του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας το 2017. Παράλληλα ως πρόεδρος  του Νομικού Προσώπου με το Δ. Σ. καταφέραμε τη λειτουργία του κολυμβητηρίου Αιγίου μετά από 18 χρόνια αδράνειας και εγκατάλειψης.

Οι ερχόμενες εκλογές του Μαΐου για το Δήμο μας είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς ο νέος Δήμαρχος θα πρέπει να διαχειριστεί  δυο πολύ μεγάλα ζητήματα. Αυτά είναι η διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας και η ολοκλήρωση του αποχετευτικού, που θα δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, κυρίως η περιφέρεια του Δήμου. Σ’ αυτά τα ζητήματα πεποίθηση μου είναι ότι μόνο ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, όπως ο Δημήτρης Καλογερόπουλος μπορεί να δώσει λύσεις.

Θεωρώ επίσης ότι μαζί θα μπορέσουμε να βάλουμε το ΤΕΙ Αιγίου σε νέα τροχιά ανάπτυξης στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται. Ας προχωρήσουμε λοιπόν μπροστά με κριτήρια την εμπειρία και την ικανότητα για το καλό του Δήμου μας.  “


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr