background img
banner
banner

Ο πρώην αντιδήμαρχος Αιγιάλειας Φάνης Σταυρόπουλος με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ

“Ονομάζομαι Φάνης Σταυρόπουλος και κατάγομαι από την Αιγείρα. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρώ επιχείρηση στην Ακράτα. Είμαι πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιαλείας. 

Κάθε εκλογική αναμέτρηση, “συμπυκνώνει” τις ελπίδες μιας ολόκληρης κοινωνίας, για ανάπτυξη, πρόοδο, ευημερία, προκοπή, για ένα καλύτερο αύριο, που θα απαντά στις αστοχίες και τις παραλείψεις του χθες, διαμορφώνοντας τις συνθήκες του μέλλοντος.

Με αυτές τις σκέψεις και τα ζητούμενα, συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές, με την ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου. Ο θεσμός των εκλογών παρέχει δυνατότητες, για την επίτευξη του στόχου της ανάπτυξης,  αρκεί να υπάρχουν άνθρωποι να τις αξιοποιήσουν στο έπακρο και όσοι τον πλαισιώνουμε, μπορούμε να το επιτύχουμε, δίνοντας νέα ώθηση στην Αιγιάλεια. Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος  θέτει υψηλούς  στόχους, δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα και μετριοπάθειες. Είναι αυτό ακριβώς το ζητούμενο για να μπορέσει να μας τοποθετήσει εκεί που θα έπρεπε ήδη να βρισκόμαστε. Στην κορυφή!”


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr