background img
banner
banner

Ανακοίνωσε Μαρία Τσουκαλά ο Δημήτρης Καλογερόπουλος

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αίγιο. Μετά τις σπουδές μου ξαναγύρισα στην πόλη μου και από το 1991 δουλεύω ως ιατρός πνευμονολόγος.

Ασχολούμαι από το 2007 με τα κοινά. Έχω πάρει και χαρές αλλά και απογοητεύσεις. Ξεχωρίζω τα σχεδόν 4 χρόνια που με τη συνεργασία νέων χαρισματικών συνεργατών υπήρξα πρόεδρος στη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Κάνοντας την αυτοκριτική μου, πριν ζητήσω πάλι τη στήριξη σας, ξέρω ότι είναι πολλά τα θέματα και τα προβλήματα που έχουν λιμνάσει. Θέλω ένα δημοτικό συμβούλιο που θα επικρατεί η σύνεση, η συναίνεση και ο παραγωγικός διάλογος. Επίσης πιστεύω ότι πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις για να λύσουμε το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Από την πρώτη μέρα από την πρώτη στιγμή.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, έχει όλα αυτά τα στοιχεία που μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα. Σέβεται την άποψη των συνεργατών του, δουλεύει πολύ, ξέρει να συνθέτει απόψεις, αλλά ταυτόχρονα είναι δυναμικός και αποφασιστικός. Έτσι κι αλλιώς έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμα του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

 Η στήριξη σας ήταν πάντα πολύ μεγάλη στο πρόσωπο μου και σας ευχαριστώ. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την Αιγιάλεια που αξίζουμε.”


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr