background img
banner
banner

Η Χορωδία Αιγίου 1933 στο νησί της Μεγαλόχαρης

ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 3ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Ένα ευχάριστο πρόγραμμα με την εμφάνισή της στο 3ο χορωδιακό φεστιβάλ Θρησκευτικής και Παραδοσιακής Μουσικής υπό την αιγίδα της UNESCO και του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, χάρισε στο τηνιακό κοινό, το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου, η Χορωδία Αιγίου 1933. Στο κατάμεστο Πνευματικό κέντρο, του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, απέδωσε ένα χορωδιακό πρόγραμμα αξιώσεων, κατάλληλο των προδιαγραφών του Φεστιβάλ.

Στον απερίγραπτο ενθουσιασμό του κοινού, στα παρατεταμένα χειροκροτήματα, στα μπράβο, ο μαέστρος Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος και η χορωδία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις προσδοκίες του προγράμματος, αποσπώντας στο τέλος της συναυλίας τα θερμά συγχαρητήρια και των υπολοίπων χορωδιών και μαέστρων του χορωδιακού Φεστιβάλ.

Τη στιγμή της ανταλλαγής των αναμνηστικών του Φεστιβάλ έγινε συνωστισμός των επισήμων εκπροσώπων μπροστά στη Χορωδία Αιγίου διότι όλοι ήθελαν να εκφράσουν με θερμά λόγια το θαυμασμό τους για την εξαιρετική εμφάνιση της και να φωτογραφηθούν με τη Χορωδία.

Τα μπράβο, τα κολακευτικά σχόλια, το χειροκρότημα, ο ενθουσιασμός του κοινού συνόδευσαν τη χορωδία Αιγίου έως την αποχώρησή της στα καμαρίνια.

Οι συμμετέχουσες χορωδίες του Φεστιβάλ: ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΥΡΟΥ ΤΗΝΟΥ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ, ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΧΟΡΩΔΙΑ Ο ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ, ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΧΟΡΩΔΙΑ «ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ» ΤΑΥΡΟΥ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΑΡΟΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ,,ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΟΡΥΦΙΝΗ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΙΓΙΟΥ 1933.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr