background img
banner
banner

Έκλεψαν θάμνους και τριανταφυλλιές από τα Υψηλά Αλώνια…

ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΝ ΦΥΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σε μία σειρά από παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης προχωρά το Αυτοτελές Τμήμα Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αιγιαλείας, με σκοπό να ενισχύσει το πράσινο και να βελτιώσει την εικόνα σε πάρκα, νησίδες και παρτέρια κοινοχρήστων χώρων.

Όπου βέβαια το… επιτρέπουν και οι πολίτες καθώς υπάρχουν κάποιοι που έχουν… διαφορετική άποψη.

Με μία συντονισμένη προσπάθεια, οι υπεύθυνοι γεωπόνοι και το προσωπικό του Τμήματος, προχώρησαν προσφάτως σε φύτευση μεγάλου αριθμού θάμνων και τριανταφυλλιών στα Υψηλά Αλώνια.

Την μία ημέρα ωστόσο τα φύτεψαν και την επομένη είχαν… εξαφανιστεί. Προς μεγάλη τους έκπληξη είδαν κόπο και φυτά να πηγαίνουν… χαμένα αφού άγνωστοι πήγαν, τα ξερίζωσαν και τα πήραν! ΄΄Μέχρι σήμερα είχαμε… συνηθίσει κάποιοι ασυνείδητοι να μην προσέχουν ή να καταστρέφουν αυτά που φυτεύουμε, τώρα μας άφησαν να τα φυτέψουμε και τα έκλεψαν. Είναι να απορεί κανείς…΄΄, σχολίασε στo “protionline.gr” η γεωπόνος του Τμήματος Χρυσούλα Χρηστιά, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της. Τη Δευτέρα 20 Μαΐου η κ. Χρηστιά και συνεργάτης της προχώρησαν σε φύτευση τριανταφυλλιών στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου και ο κήπος απέκτησε μία πανέμορφη όψη. ΄΄Ελπίζουμε οι επισκέπτες του χώρου να σεβαστούν το πράσινο και τα λουλούδια και να μην τα καταστρέψουν΄΄, σχολίασε η γεωπόνος…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr