background img
banner
banner

ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Θέλουμε και μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα!»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΨΥΧΡΑΜΗ

Ο Αργύρης Παπαχριστόπουλος αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα του ότι η «Ποιοτική Αιγιάλεια», η παράταξη της υποψήφιας δημάρχου Αιγιαλείας Βασιλικής Ψυχράμη, έχει στις τάξεις της νέους, άφθαρτους και ικανούς ανθρώπους. Παρά το νεαρό της ηλικίας του (32 ετών), έχει την πενταετή εμπειρία της προεδρίας στην Τοπική Κοινότητα Βαλιμιτίκων, κυρίως όμως έχει το μεράκι και τη θέληση να εργαστεί για την Αιγιάλεια. Θέτει στόχους και οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο για την Αιγιάλεια και τους ανθρώπους της.

Γεννήθηκε στο Αίγιο το 1987 και μεγάλωσε στα Βαλιμίτικα. Είναι ιδιοκτήτης οικογενειακής επιχείρησης (συσκευαστήριο εσπεριδοειδών) και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην εμπορία αγροτικών προϊόντων. Είναι παντρεμένος με τη Γιώτα Σολωμού, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Ζωή δυόμισι ετών κι ένα νεογέννητο αγοράκι ενός μήνα. Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2014 κι εκλέχθηκε Πρόεδρος της Κοινότητας Βαλιμιτίκων, όντας ο νεώτερος Πρόεδρος κοινότητας στην Αιγιάλεια (27 ετών).

Μιλήστε μας λίγο για την θητεία σας στην Τοπική Κοινότητα Βαλιμιτίκων. Τι συναντήσατε αυτά τα πέντε χρόνια;

Ευτύχησα να είμαι Πρόεδρος της όμορφης παραλιακής κοινότητας των Βαλιμιτίκων. Η δημοτική θητεία που βαδίζει στο τέλος της είχε πάμπολλες δυσκολίες κι εμπόδια, κυρίως, λόγω της οικονομικής στενότητας που χαρακτήρισε και το Δήμο Αιγιάλειας. Παρ΄ όλα αυτά, προχώρησε κι ολοκληρώθηκε ο δημοτικός – καλλωπιστικός φωτισμός, υλοποιήθηκε η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Τουριστικού Περιπτέρου και η κατασκευή πλατείας παραπλεύρως αυτού. Επίσης, μελετήθηκε κι υπάρχει διασφαλισμένη χρηματοδότηση για τις απαιτούμενες εργασίες στον υδατόπυργο της κοινότητας. Ακόμα, προχώρησαν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες ώστε η κοινότητα να αποκτήσει μία από τις 13 νέες παιδικές χαρές που υλοποιεί ο Δήμος Αιγιάλειας. Το σημαντικότερο κι οξύτερο πρόβλημα, όχι μόνο των Βαλιμιτίκων, αλλά του συνόλου των παραλιακών κοινοτήτων και περιοχών του Κορινθιακού είναι το μεγάλο ζήτημα της διάβρωσης των ακτών. Μέγα θέμα, που απαιτείται να είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου 2019-2023.

Γιατί αποφασίσατε να κατέλθετε με την «Ποιοτική Αιγιάλεια» της Βασιλικής Ψυχράμη;

Η αναγκαιότητα για την αλλαγή πορείας στην Αιγιάλεια είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Η στασιμότητα, η ανακύκλωση των ίδιων προσώπων και κυρίως η εφαρμογή πολιτικών που μόνο προβλήματα παράγουν είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσουν τώρα. Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ με την αυριανή Δήμαρχο Βασιλική Ψυχράμη, το ικανότατο επιτελείο υποψηφίων, αλλά και μια σειρά άξιους συνεργάτες της, θέλει και μπορεί να τα αλλάξει και θα τα αλλάξουμε όλα. Έχουμε σχέδιο, προτάσεις, λύσεις. Υλοποιήσιμες και κοστολογημένες πολιτικές. Ζητάμε την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι η καταλληλότερη για δήμαρχος Αιγιαλείας;

Η σχεδόν 9ετής υπηρεσία της σε διάφορες, πλην της καθαριότητας, θέσεις που εργάστηκε ως αιρετή στο Δήμο Αιγιάλειας, είναι τρανή απόδειξη τόσο της πλήρους γνώσης όλων των αντικειμένων της δημοτικής πολιτικής, όσο της συνεχούς δουλειάς κι εκπληκτικής αποτελεσματικότητας. Η Βασιλική Ψυχράμη εργάστηκε ως δημοτική σύμβουλος κι ως αντιδήμαρχος με όλες κι όλους, ανεξαρτήτου πολιτικής ή δημοτικής τοποθέτησης και κατάφερε να πετύχει σημαντικότατο έργο σε όλους τους τομείς που κλήθηκε να υπηρετήσει (κοινωνική πολιτική, πολιτική προστασία, πολιτισμός, τεχνική υπηρεσία κ.λπ.). Το ίδιο θα πράξει με συνέπεια και σοβαρότητα κι ως Δήμαρχος Αιγιάλειας.

Ποια θέματα θα προτάξετε εφόσον εκλεγείτε ως δημοτικός σύμβουλος;

Ο νέος εκλογικός αυτοδιοικητικός νόμος επιβάλλει συνεργασίες. Ως εκ τούτου, με γνώμονα το πλήρες κι υλοποιήσιμο πρόγραμμα του δημοτικού μας συνδυασμού, ακούγοντας, επεξεργάζοντας κι ενσωματώνοντας οποιαδήποτε πρόταση, ιδέα, σκέψη, λύση απ΄ όπου κι αν προέρχονται, εφόσον κινούνται στην ορθή κατεύθυνση, θα διοικήσουμε υπηρετώντας με απόλυτη συνέπεια κι επιτυχία τα δημοτικά πράγματα της Αιγιάλειας στην ερχόμενη τετραετία. Προσωπικά, με την εμπειρία της 5ετούς θητείας στην προεδρία των Βαλιμιτίκων, αλλά και με την όρεξη που διαθέτω για δουλειά και προσφορά είμαι έτοιμος να προσφέρω σε οποιονδήποτε τομέα μου ζητήσει η Βασιλική Ψυχράμη.

Πώς βλέπετε το πρόγραμμα του συνδυασμού σας έναντι των υπολοίπων; Γιατί πιστεύετε ότι πρέπει να σας στηρίξει ο λαός της Αιγιάλειας;

Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως είναι από τις τελευταίες, αν όχι η τελευταία ευκαιρία για μια άλλη πορεία της Αιγιάλειας. Οι πολίτες έχουν «χρυσή» ευκαιρία στις 26 Μαΐου να επιλέξουν άλλο «δρόμο», άλλες δημοτικές πολιτικές, άλλη νοοτροπία διοίκησης και διαχείρισης τόσο της καθημερινότητας, όσο και των μεγάλων αναπτυξιακών ζητημάτων του τόπου μας. Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Η Βασιλική Ψυχράμη και το σύνολο των συνεργατών της, υποψήφιοι και μη, αποτελούν την απαραίτητη εκείνη εγγύηση εξόδου από το τέλμα και την ανυποληψία. Καλώ ως νέος, κυρίως τις νέες και τους νέους του Δήμου μας να επιλέξουν το δημιουργικό αύριο, το ελπιδοφόρο μέλλον. Είμαι πεπεισμένος πως μία νέα μέρα ξημερώνει για την Αιγιάλεια, για την ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr