background img
banner
banner

Ο Χρήστος Γούτος σε Μελίσσια – Μαυρίκι – Κουνινά

 «ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ»  

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, μαζί με δεκάδες υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, συνεχίζει τις περιοδείες του σε διάφορα σημεία του Δήμου, συναντώντας κατοίκους, εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και αυτοδιοικητικούς, ενώνοντας τις πιο μικρές κοινωνίες.

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν επισκέψεις σε: Μελίσσια, Μαυρίκι και Κουνινά Αιγίου, με  καταγραφή προτεραιοτήτων των Κοινοτήτων και ανάλογες εφικτές δεσμεύσεις.

Ο κ. Γούτος μίλησε σε συγκεντρωμένους κατοίκους, τονίζοντας ότι  θα είναι παρεμβατικός και αποτελεσματικός στα θέματα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της καθημερινότητας, ενώ μεγάλη βαρύτητα έδωσε  στην αποκατάσταση της Αγροτικής Οδοποιίας και της ύδρευσης.

«Έχουμε το σχέδιο σταδιακής απαλλαγής των απορριμμάτων, με μάχες στο νέο Φορέα Διαχείρισης, βραχυπρόθεσμη μεταφορά σε γειτονικούς νόμιμους ΧΥΤΑ, άσκηση πίεσης στην όποια κυβέρνηση για διάθεση σε εργοστάσια εκτός Δυτικής Ελλάδας και προώθηση της κατασκευής της Μονάδας Βιομηχανικής Επεξεργασία Στερεών Αποβλήτων, μαζί με τον Δήμο Καλαβρύτων, για μακροπρόθεσμη λύση και απαλλαγή από τον εφιάλτη» τόνισε ο κ.Γούτος.

Σε ότι αφορά την Αγροτική Οδοποιία διαβεβαίωσε πως δεν θα χαθεί καμία ευκαιρία χρηματοδότησης, ώστε οι δημότες να πηγαίνουν ανεμπόδιστα και με ασφάλεια  στις εργασίες τους.

Σε ερωτήματα για το τιμολόγιο του νερού, είπε ότι όσο η ΔΕΥΑΑ πηγαίνει καλά, από το 2020 θα μπορεί να γίνει πλήρης εξορθολογισμός της χρέωσης, αφού δεν είναι λογικό να πληρώνουν τα ίδια οι καταναλωτές της πόλης με τα χωριά, πολλά από τα οποία διαθέτουν και φυσικές πηγές.
Και κατέληξε:
«Τα χωριά μας, τα αγαπάμε.  Θα είναι ένα με το αστικό κέντρο του Αιγίου και πάνω από αυτό, αν χρειαστεί  σε χρηματοδοτήσεις».   

     


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr