background img
banner
banner

Προς υλοποίηση το έργο βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων

ΥΨΟΥΣ 430.000 ΕΥΡΩ

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Αιγίου, Συμπολιτείας, Αιγείρας, Διακοπτού και Ερινεού που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2019 στη ΣΑΕΠ 001 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο έχει κάνει αποδοχή χρηματοδότησης ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι στα 430.000 €.

Η παραπάνω χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε μετά από αίτημα του δήμου από τον περασμένο Οκτώβριο και μετά από την σύνταξη τεχνικού δελτίου από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου.
Συγκεκριμένα οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν κατά την εκτέλεση του φυσικού αντικειμένου του παραπάνω έργου σύμφωνα με το τεχνικό δελτίο είναι οι εξής: Επέκταση Γηπέδου Αντισφαίρισης στο αθλητικό συγκρότημα με την επωνυμία “Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο” Δ.Κ. Αιγίου, τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο υπαίθριο γήπεδο ποδοσφαίρου Δ.Κ. Ροδοδάφνης (περιοχή Άκολης) Βελτίωση αθλητικής εγκατάστασης-υπαίθριου γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Ζήριας, τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο υπαίθριο γήπεδο ποδοσφαίρου Τ.Κ. Αιγείρας, βελτίωση αθλητικής εγκατάστασης υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ Τ.Κ. Τεμένης, προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr