background img
banner
banner

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Με δέκα θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη 14 Μαΐου στις 2.00μ.μ. η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Περικλή Παπαγιαννακόπουλου.

Θα γίνει έγκριση πρακτικών Διενέργειας Διαγωνισμών για την εκτέλεση των έργων «Κατασκευή έργων οδοποιίας Δ.Ε. Ακράτας», «Προμήθεια Τροφίμων, ειδών Παντοπωλείου, ειδών Οπωροπωλείου, Ελαιόλαδου, Ψαριών, ειδών Αρτοποιείου, γάλα και ειδών Κρεοπωλείου για τους παιδικούς σταθμούς και ΚΑΠΗ & τα συσσίτια σε άπορους μαθητές της Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης και για τα γεύματα αγάπης του Δήμου Αιγιαλείας για το  έτος 2019», «Προμήθεια σάκων απορριμμάτων για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας & Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού  για τις ανάγκες του Δήμου Αιγιαλείας του Νομικού Προσώπου Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Παιδείας & Κοινωνικής Προστασίας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Αιγιαλείας έτους 2019», έγκριση μελέτης, προϋπολογισμού, τρόπου εκτέλεσης και καθορισμός όρων διακήρυξης της παροχής υπηρεσίας με τίτλο «Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών Δήμου Αιγιαλείας» και έγκριση αποφάσεως Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσίας: «Επείγουσες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση εκτάκτων  αναγκών από φυσικές καταστροφές» για την άρση της επικινδυνότητας και αποκατάστασης της προσβασιμότητας στα αρδευτικά δίκτυα του δήμου λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 2 του Ν. 3852/2010.

Ακόμη, έγκριση αποφάσεων Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσίας: «Επείγουσες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση εκτάκτων  αναγκών από φυσικές καταστροφές» για την προσωρινή αποκατάσταση βατότητας και άρση επικινδυνότητας  της παραλιακής δημοτικής οδού στην Δ.Κ. Διακοπτού, Τ.Κ Αιγείρας, Τ.Κ. Παρ. Πλατάνου Δ.Ε Ακράτας, Τέμενης – Βαλιμιτίκων της Δ.Ε. Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 2 του Ν. 3852/2010, καθώς και έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης, ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας για το 1ο Τρίμηνο έτους 2019.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr