background img
banner
banner

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παράταση στην αγωνία ανόδου

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Θα περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη για να γνωρίσουμε τον πρωταθλητή της Α΄ κατηγορίας, αφού τα δυο σημαντικά παιχνίδια που θα έκριναν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, πήραν αναβολή. Η ΕΠΣΑ πήρε αυτή την απόφαση, ύστερα από τον θάνατο του Δημήτρη Θανόπουλου, ο οποίος εγκατέλειψε τα εγκόσμια το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 95 χρόνων.

Πατέρας του προέδρου της Θύελλας Πάτρας Τάκη Θανόπουλου, ήταν ο ιδρυτής της εταιρίας «Δημ. Θανόπουλος και Υιοί ΟΕ», με δραστηριότητα σε χωματουργικές εργασίες και αδρανή υλικά.

Προτίμησαν την Τετάρτη τα σωματεία

Το γεγονός έφερε την ΕΠΣΑ σε επικοινωνία με τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους, που φανέρωσαν την προτίμησή τους να αγωνιστούν μεθαύριο Τετάρτη, παρά το επόμενο Σάββατο.
Οπότε τα παιχνίδια Κεραυνός Αγ. Βασιλείου – Θύελλα Π. και Πάτραι – Ατρόμητος, θα διεξαχθούν την ίδια ώρα (17:30), με τους ίδιους διαιτητές την Τετάρτη 15/05, στα γήπεδα «Θ. Χρυσανθόπουλος» και Ρίου αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι για την Θύελλα Π. είναι αρκετός ένας βαθμός για να πανηγυρίσει τον τίτλο και την άνοδο, ενώ ο Ατρόμητος θέλει νίκη σε βάρος του ΑΠΣ Πάτραι και παράλληλα ήττα της Θύελλας από τον Κεραυνό.

Κανονικά το φινάλε στα άλλα δυο γήπεδα

Δεν υπήρχε λόγος αναβολής των άλλων δυο αγώνων, αφού τα εμπλεκόμενα σωματεία είχαν χάσει την επαφή με την κορυφή και μαζί το ενδιαφέρον ανόδου.
Είχαμε την εκτός έδρας νίκη 2-1 της Αχαϊκής με το Πάτραι και ισοπαλία 1-1 στο «Ντα Λουζ», Άρης – Δόξα Παραλίας.

Αετός Π. – Αχαϊκή 1-2

Με νίκη αποχαιρέτισε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Αχαϊκή. Γεγονός που δεν μειώνει βέβαια την αποτυχία ανόδου στην Γ΄ Εθνική, την οποία αγωνιωδώς περίμεναν διοίκηση και φίλαθλοι στην Κάτω Αχαΐα.

Στο γήπεδο της Αγυιάς η Αχαϊκή προηγήθηκε με τον Γραμματικόπουλο στο 36΄, ο Αετός ισοφάρισε 1-1 πριν συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Το γκολ της νίκης 2-1, σημείωσε για την Αχαϊκή ο Ανδρεόπουλος στο 63΄.

ΑΕΤΟΣ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Σπηλιωτόπουλος (81’ Μαράτος), Βύνιας (78’ Ζαφειρίου), Μακρόπουλος, Πανόπουλος, Καρακάσης, Κριμπάς, Τζίμας, Πουλουπάτης, Λυμπέρης, Π. Μπαλάκης.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Πάγκαλος (90’ Αγγελόπουλος), Κωστούρας (84’ Κωστόπουλος), Ζέλος, Σαλαμαλίκης, Μωραϊτης, Παρασκευόπουλος, Γερασιμόπουλος, Ντούβλης, Μικελάτος, Ανδρεόπουλος, Γραμματικόπουλος (90’ Ρήγας).

Άρης – Δόξα Παραλίας 1-1

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς ο Άρης με την Δόξα Παραλίας, στη μεταξύ τους ισοπαλία 1-1. Προηγήθηκε ο γηπεδούχος Άρης με τον Λάτση στο 48΄, ισοφάρισε ο Χιόνης στο 63΄.
Με αυτό τον τρόπο τα σωματεία διατηρήθηκαν στην βαθμολογική θέση που ήσαν. Ο Άρης κατέληξε 6ος, 7η η Δόξα Παραλίας και στην τελευταία 8η θέση ο Αετός Π.

ΑΡΗΣ (Π. Χρηστίδης): Τζουραμάνης, Π. Κωνσταντόπουλος, Σαντίκου, Αθανασόπουλος, Σκόνδρας, Καταρτζόπουλος (34’ λ.τ. Λάτσης), Χουσελάς (81’ Σοφίλας), Τζίφας, Μπίτρας (74’ Δ. Κωνσταντόπουλος), Αναγνωστόπουλος (77’ Γράβαλος), Αλποχωρίτης.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος): Χιωτέλης, Βγενόπουλος (75’ Κανελλακόπουλος), Καραπατάκης, Λαζανάς, Τσίτσαρης, Οικονομόπουλος (46’ Μπεκογιάννης), Σπυρόπουλος, Ανδρικόπουλος, Μπουρλάκης (46’ Χιόνης), Φωτόπουλος, Δριβήλας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr