background img
banner
banner

Γιώργος Αγγελόπουλος: “Το νέο δημοτικό συμβούλιο πεδίο σύγκλισης ιδεών”

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ”

Η συμμετοχή μου στα κοινά έχει αφετηρία το 2006, όταν εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Αποστόλη Καραφωτιά και ο οποίος με εμπιστεύθηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης (Αντιδημαρχία, Οικονομική Επιτροπή, Λιμενικό Ταμείο, Σχολικές Επιτροπές κ.α.). Στις εκλογές του 2014 αποφάσισα να μην ασχοληθώ ενεργά με τις δημοτικές εκλογές, τόσο λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, όσο και λόγω της γενικής απογοήτευσης που υπάρχει σε όλους μας. Η πραγματικότητα της οπισθοδρόμισης σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο και η αίσθηση του τέλματος που έχουμε περιέλθει με οδήγησε να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση του εκλογικού σώματος, προκειμένου να εργασθώ μεθοδικά για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Στην απόφασή μου αυτή καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο επικεφαλής της παράταξης “Αιγιάλεια Αύριο” Χρήστος Γούτος. Γνώριμος από το 2006 στην κοινή δημοτική θητεία μας, διαπίστωσα όπως όλοι, την μεθοδικότητα και εργατικότητά του, την ανιδιοτέλεια και το όραμά του για τον τόπο που ζεί και εργάζεται, τον υπομονετικό και ενωτικό του χαρακτήρα. Πάντοτε πιστεύαμε ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι πεδίο ρητορικής εντυπώσεων και διαφωνιών, αλλά ένα πεδίο σύγκλισης ιδεών.

Θα υπάρχουν πάντοτε εκατοντάδες θέματα να διαφωνούμε ο ένας δημοτικός σύμβουλος με τον άλλον, όμως κάτι τέτοιο είναι απλά χάσιμο χρόνου. Σημασία έχει να εντοπίσουμε τα θέματα που συμφωνούμε και να εργασθούμε για την προώθησή τους, προς όφελος του Δήμου Αιγιάλειας.

Η περιοχή μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ την ανάπτυξη. Οι κρατικές επιχορηγήσεις είναι μηδαμινές και δεν αρκούν ούτε για την επίλυση των απλών προβλημάτων καθημερινότητας. Πρέπει λοιπόν να στοχεύσουμε σε νέες πηγές εσόδων, όπως τα ευρωπαϊκά κονδύλια και ο τουρισμός. Με γενναία αποκέντρωση και αναδιοργάνωση του Δήμου μας, με τη χρήση outsourcing υπηρεσιών και με ένα υπεύθυνο, ενωτικού χαρακτήρα δημοτικό συμβούλιο, ο Χρήστος Γούτος θα ανεβάσει την Αιγιάλεια ψηλά στην θέση που πραγματικά της αξίζει.
Αγαπάμε τον όμορφο τόπο που ζούμε, σεβόμαστε την ένδοξη ιστορία του, φροντίζουμε να έχει λαμπρό μέλλον!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr