background img
banner
banner

Το “Avengers: Endgame – Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη”

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ», ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΕΙ!

Η ταινία που έσπασε τα ταμεία σε όλο τον κόσμο και πλησιάζει να γίνει η μεγαλύτερη εισπρακτική ταινία όλων των εποχών, έρχεται στον Απόλλωνα, από την Πέμπτη 2 Μαΐου! Το πολυαναμενόμενο και τελευταίο μέρος των εκδικητών, το οποίο κλείνει την τρίτη φάση και περιλαμβάνει χαρακτήρες και από τις 21 ταινίες του Marvel Cinematic Universe, κάνει μια στάση στο Αίγιο για να σκορπίσει ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους φίλους του «Απόλλωνα»!

Avengers: Endgame | Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.

Σκηνοθεσία: Άνθονι & Τζόι Ρούσο

Ηθοποιοί: Γκουίνεθ Πάλτροου, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Πολ Ραντ, Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζον Φαβρό, Σεμπάστιαν Σταν, Τζος Μπρόλιν, Τζέρεμι Ρένερ, Κρις Χέμσγουορθ, Εβάντζελιν Λίλι, Μπρι Λάρσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τομ Χόλαντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Μαρκ Ράφαλο, Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Ντέιβ Μπατίστα, Πομ Κλεμεντιέφ, Μισέλ Φάιφερ, Τίλντα Σουίντον

Διάρκεια: 182 λεπτά

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη  2/5 έως Τετάρτη 8/5:

“Avengers: Endgame | Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη”, στις 18:00 και 21:30


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr