background img
banner
banner

Εκλογές στην Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας

ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΤ. ΑΧΑΪΑΣ (ΑΙΓΙΟΥ)

Οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας, Τριμελών Επιτροπών και εκπροσώπων στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 5 Ιουνίου, από τις 8.00 το πρωί ως τις 5.00 το απόγευμα. Η υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνεται εγγράφως μέχρι και την Τετάρτη 29 Μαΐου και ώρα 2:00μ.μ. στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Πρόεδρος κα Α. Γκινοπούλου) είτε με κοινή δήλωση (για συνδυασμό) είτε με ατομική δήλωση (για μεμονωμένο υποψήφιο).

Αφορούν την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου Ε.Ι.Ν.Α. (9μελές) και Εξελεγκτική Επιτροπή (3μελής), Αντιπροσώπου για Συνέδριο Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Τριμελείς Επιτροπές Νοσοκομείων και Κ.Υ.
Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη της Ε.Ι.Ν.Α. (γιατροί Ε.Σ.Υ, ειδικευόμενοι, επικουρικοί, γιατροί των Κ.Υ. και αγροτικοί, γιατροί ΤΟΜΥ) που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους που με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής θα διανεμηθούν στα εκλογικά κέντρα. Οι ειδικευόμενοι και επικουρικοί δε συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο ως αντιπρόσωποι στην ΑΔΕΔΥ και δεν ψηφίζουν σε αυτή την κάλπη. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι ψηφίζουν στην οργανική υγειονομική μονάδα από την οποία προέρχονται. Όσοι προέρχονται από μονάδες εκτός Ν. Αχαΐας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Τα εκλογικά κέντρα θα είναι τα εξής:

  1. Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου,
  2. Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας,
  3. Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου.
  4. Τα Κέντρα Υγείας Ερυμάνθειας, Κ. Αχαΐας, Χαλανδρίτσας, Άνω Πόλης, Νοτίου και Βόρειου Τομέα, το Καραμανδάνειο και οι ΤΟΜΥ Πάτρας ψηφίζουν στον Άγιο Ανδρέα.
  5. Τα Καλάβρυτα και τα ΚΥ Ακράτας, Κλειτορίας, Αιγίου ψηφίζουν στο Αίγιο.

Οι ιατροί όλων των Κ.Υ, ΤΟΜΥ, Γ.Ν. Αιγίου και Γ.Ν. Καλαβρύτων πρέπει έως και την ημέρα των εκλογών (θα υπάρχουν σχετικά μπλοκ αποδείξεων της Ε.Ι.Ν.Α στις αίθουσες ψηφοφορίας) να καταβάλουν τις συνδρομές για τους πέντε πρώτους μήνες του 2019 (ήτοι 15ευρώ), λόγω μη αυτόματης κράτησης από τις υπηρεσίες μισθοδοσίας τους. Οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να κάνουν το ίδιο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr