background img
banner
banner

Κάνουν… εράνους προσποιούμενοι τους τυφλούς…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΥΦΛΩΝ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Την παρέμβαση της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Δυτικής Ελλάδας προκάλεσαν οι καταγγελίες πολιτών της περιοχής για τη δράση επιτήδειων που εμφανίζονται να κάνουν εράνους για το σωματείο. Η Ένωση ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για μέλη της και ζητά από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί…
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ΄΄με αφορμή καταγγελίες συμπολιτών μας, καλούμαστε για μια ακόμα φορά να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας στην αξιοπρέπεια! Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Δυτικής Ελλάδας, του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών είναι το μόνο κοινωνικο-συνδικαλιστικό σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αναγνωρισμένο από το κράτος. Θέλουμε να δηλώσουμε εμφαντικά και να ενημερώσουμε τις αρχές και τους πολίτες, ότι δεν έχουμε καμία σχέση με όλους αυτούς που περιφέρονται στις οικείες και τα καταστήματα και απαιτούν χρήματα, δήθεν υπέρ σκοπών που αφορούν το σύνολο των τυφλών.΄΄.
Και συνεχίζει: ΄΄Οι τυφλοί και οι ανάπηροι γενικότερα δεν επιδίωξαν και δεν επιδιώκουν την ελεημοσύνη και τη συμπόνια στα πλαίσια μιας απρόσωπης ηθικίστικης πρακτικής του κοινωνικού συνόλου. Αγωνιζόμαστε για ισοτιμία στην ένταξή μας στην κοινωνία, για αλληλεγγύη με όλους όσους αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο και ζητάμε την δική σας συμπαράσταση και βοήθεια για να καταπολεμήσουμε κάθε φαινόμενο που αμαυρώνει την κοινωνική μας δράση και εξευτελίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Σας παρακαλούμε προστατέψτε την αξιοπρέπειά μας»!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr