background img
banner
banner

Απάντηση Γούτου σε Καλογερόπουλο για δημόσια συζήτηση

«ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ – ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΧΘΕΣ»  

Με αφορμή την επιμονή του κ. Καλογερόπουλου να καλεί σε δημόσιο διάλογο τον κ. Γούτο, από τη Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση.

«Πανικόβλητος από το αποτέλεσμα του α’ γύρου των εκλογών, ο κ. Καλογερόπουλος επέλεξε να προσφύγει στη αγαπημένη του τακτική.

Στη λασπολογία, μέσω μαύρης διαφήμισης, εναντίον του νικητή των εκλογών Χρήστου Γούτου.

Κοινός συκοφάντης αυτός και η παράταξή του, επιχειρούν ψευδώς να εμφανίσουν τον κ. Γούτο ως υπαίτιο για όσα δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή, όπως για τα σκουπίδια!

Μη έχοντας να προσάψει το ελάχιστο στον κ. Γούτο, επιχειρεί να του φορτώσει λάθη και παραλείψεις δημοτικών αρχών, για τις οποίες ο κ Γούτος ουδεμία ευθύνη φέρει (αφού δεν έχει διοικήσει)  και δημόσια δεν έχει διστάσει να μιλήσει.

Έτσι  κ.Καλογερόπουλος, νομίζει πως θα σβήσει από τη μνήμη των Αιγιωτών και Αιγιαλέων, τις δικές του ευθύνες.

Ως δήμαρχος, επί 12 χρόνια και γενικός γραμματέας του Δήμου (αγκαλιά με τον σημερινό δήμαρχο, του οποίου σκόπιμα διέλυσε την ομάδα και τώρα τον κατηγορεί), τίποτε απολύτως δεν έκανε για να λύσει το πρόβλημα με τα σκουπίδια.

Τον καλούμε να αποσύρει τη μαύρη διαφημιστική προπαγάνδα, αντί να έχει το θράσος να ζητά διάλογο από αυτόν για τον οποίο ψευδώς προπαγανδίζει!

Η κοινωνία μάς άκουσε όλους και μάς έκρινε  στις 26 Μαΐου.

Την προσεχή Κυριακή ο κ. Καλογερόπουλος θα αποτελεί οριστικά το κακό χθες που μας άφησε τόσα άλυτα προβλήματα.

Η κοινωνία διαλέγει, το μέλλον και εμείς της το διασφαλίζουμε»


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr